TEKNİK DİREKTÖR AYDIN: ÇOK ÜZGÜNÜM!

TEKNİK DİREKTÖR AYDIN: ÇOK ÜZGÜNÜM!

Dün evinde oynadığı Lüleburgazspor maçında 2 puan bırakan 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Yahya Aydın, “Avantajı kendi elimizle kaçırdık. Çok üzgünüm.” dedi.

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor dün sahasında Lüleburgazspor ile berabere kalarak hayal kırıklığı yaşatırken, Teknik Direktörü Yahya Aydın, “Avantajı kendi elimizle kaçırdık. Çok üzgünüm.”dedi.

 

Pazar günü Mustafa Uğraş Stadyumu’nda rakibiyle 0-0 kalarak evinde 2 puan kaybeden 1911 Çerkezköyspor’un Teknik Direktörü Yahya Aydın, maçı değerlendirdi. “Olmadı mı olmuyor” diyen Teknik Direktör Yahya Aydın, “Hiç düşünmediğimiz, aklımızın ucundan bile geçmeyen bir maçta 2 puan bıraktık. Futbol bu, bazen böyle oluyor. Çocuklar ellerinden geleni yaptı ama golü bulamadık. Kötü de oynamadık ama bir türlü golü bulamadık. Avantajı kaçırdık. Kendi elimizle avantajı verdik. Çok üzgünüm. Bu maçın böyle olması beni ne kadar üzdü inanın anlatamam. Oyuncularımda çok üzgün. Şunun bilinmesini istiyorum. Bu maçı sahadaki futbolculardan çok kazanmak isteyen kimse yoktu. En çok onlar kazanmayı istiyordu. Dediğim gibi olmadı mı olmuyor. Kaç tane pozisyonumuz var, gol yok. ”dedi.

BELLİ OLMAZ BELKİ RAKİMİZDE PUAN KAYBEDECEK

Tekirdağspor’un 4 puan önce geçmesini değerlendiren Teknik Direktör Yahya Aydın, “Bundan sonraki maçları kazanmaktan başka çaremiz yok. Belli olmaz belki rakibimiz de puan kaybedecek. Burada gelip bize yenilip, bir maçta berabere bitirmeyeceğini kimse söyleyemez. Bu yüzden her şey bitmiş değil. Kovalamayı, sürdüreceğiz. Pes etmek yok bizim anlayışımızda. Bu hafta Tunca deplasmanına gidiyoruz. Kazanmak için oynayacağız. İnşallah kazanarak döneceğiz. Dönüşte Tekirdağsporla oynayacağız. Biz maçlarımızı kazanıp, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. İnşallah biz ilk iki maçta nasıl ki puanlar verdiysek, rakibimizde bundan sonraki maçlarda puan kaybeder.”diye konuştu.

 

 



Anahtar Kelimeler: TEKNİK DİREKTÖR AYDIN: ÜZGÜNÜM!

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI

SARAY STREETBALL TURNUVASI’NA KAYITLAR BAŞLADI

VAHAP AKAY PAYLAŞTI

TEKİRDAĞ’DA YELKEN KUPASI HEYECANI

ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINDA HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK