TEKNİK DİREKTÖR AYDIN: AFERİN, AFERİN, AFERİN…

TEKNİK DİREKTÖR AYDIN: AFERİN, AFERİN, AFERİN…

Babaeskispor maçı hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköysopr’da futbolcular, bugünkü antrenmanda Teknik Direktör Yahya Aydın’dan bol bol ‘Aferin’ aldı.

1911 Çerkezköyspor art arda oynayacağı Babaeskispor ve Tekirdağspor maçlarına yoğun tempoda hazırlanıyor. Günü çift idmanla geçiren 1911 Çerkezköyspor’da öğleden sonraki antrenmanda futbolcular tecrübeli Teknik Direktör Yaya Aydın’dan tam not aldı. Aydın, oyuncularına sık sık aferin diyerek tebrik etti.

YOĞUN TEMPODA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren 1911 Çerkezköyspor, bu hafta sonu oynayacağı Babaeskispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra çift antrenman yapan 1911, öğleden sonra Mustağa Uğraş Stadyumu’nda çalıştı. Oyuncuların bol bol aferin aldığı antrenmanda Teknik Direktör Yahya Aydın, “İşte bu, aferin. Böyle olacaksınız” dedi. 1911, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Bababeskispor’un ardından da Çarşamba günü erteleme maçında evinde Tekirdağspor ile karşılaşacak. Her iki maç içinde sıkı bir çalışma temposu uygulayan Teknik Direktör Yahya Aydın, oyuncularıyla yakından ilgileniyor.

TEKNİK HEYETTE OYUNCULARA KATILDI

Isınma hareketlerinin ardından önce 5-2 pas çalışması yapan 1911 Çerkezköyspor, daha sonra dar alanda paslaşma ve yarı sahada çift kale hücum ve savunma çalışması yaptı. 5-2 pas çalışmasına Teknik Direktör Yahya Aydın ve yardımcısı Güngör Çakar ve kaleci antrenörü Muzaffer Kurt ile kaleciler de katıldı. Teknik Direktör Yahya Aydın ile kaleci Mert bir grupta yer alırken, yardımcı antrenörler Güngör Çakar ile Muzaffer Kurt ve kaleci Utku diğer takımla 5-2 pas çalışmasına katıldı.

AFERİN HEPİNİZE…

Daha sona dar alanda pas çalışması yapan 1911’li futbolcular hırslarıyla dikkat çekti. Zaman zaman topu almak için arkadaşlarına sert müdahalelerde de bulunan oyunculara verdikleri mücadele ve doğru top kullanmalarından ötürü bol bol aferin diyen Teknik Direktör Yahya Aydın, sertlik konusunda da uyarılarda bulundu. Aydın, “Önümüzde çok önemli iki maç var arkadaşlar. Sakatlığa tahammülümüz yok. Bu yüzden top gidecekse de gitsin, sert girmeyelim.” dedi.

Bugünkü antrenmanda neredeyse aferin almayan oyuncu kalmazken, Teknik Direktör Yahya Aydın, güzel hareketlerin ardından “Aferin, aferin, aferin. İşte budur. Böyle olacaksınız. Bizim yapmak istediğimiz bunlar. Aferin hepinize. Çok yerinde oynuyorsunuz. ”ifadelerini kullandı.

1911 Çerkezköyspor, Mustafa Uğraş Stadyumu’ndaki antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı. Üçe takıma ayrılan oyuncular, hücum ve savunma varyasyonları denedi.

 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM