TEKİRDAĞSPOR YENİLDİ, 1911 ÇERKEZKÖYSPOR SARAYSPOR İLE OYNAYACAK

TEKİRDAĞSPOR YENİLDİ, 1911 ÇERKEZKÖYSPOR SARAYSPOR İLE OYNAYACAK

Tekirdağspor’un play of maçının ilkinde yenilerek havlu atması sonrası 1911 Çerkezköyspor’un Sarayspor ile play aut oynamasını kesinleştirdi.

Bugün Ayvalıkgücü ile 3. Lige yükselmek için Bursa’nın İnegöl ilçesinde karşılaşan BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8 Bölge 2. Grup Şampiyonu Tekirdağspor’un 2-0 yenilmesi sonrasında gözler grupta play aut maçına çevrildi. İki haftadır Tekirdağspor’un elenmesi ihtimaline karşı antrenmanlarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor’un, Sarayspor ile play off oynaması kesinleşti.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR PAZAR GÜNÜ SARAYSPOR İLE OYNAYACAK

BAL’da Tekirdağspor’un ardından ligi ikinci tamamlayan 1911 Çerkezköyspor statü gereği aynı şehrin üç takımından fazla takımının BAL’da oynayamaması nedeniyle play aut maçı oynaması kesinleşti. Ligi şampiyon olarak tamamlayan Tekirdağspor, bugünkü maçı 2-0 kaybederek, Sarayspor’un rakibi 1911 Çerkezköyspor olmasına neden oldu. Bu hafta sonu Pazar günü 1911 Çerkezköyspor ile Sarayspor, önümüzdeki sezon BAL’da mücadele etmek için Tekirdağ’da karşı karşıya gelecek.

TAKIMI ALDIĞIMIZ YERDE BIRAKMAK İSTİYORUZ

Takımına iki haftadır antrenman yaptıran 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktör Yahya Aydın, Tekirdağspor’un yenilmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Tekirdağspor’un rakiplerini yenerek 3. Lige çıkmasını umuyorduk. Ancak lig bittikten sonra her ihtimale karşı takım olarak da play aut oynama durumunda kalırsak, hazır olmak için antrenmanlarımıza ara vermedik. Bugünkü sonuç bizim Sarayspor ile oynayacağımızı gösterdi. Biz hazırız. Pazar gününe kadar da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şampiyon olup, bugün Tekirdağspor’un yenildiği karşılaşmayı biz oynamak istiyorduk. Ama olmadı. Statü gereği, seneye de aynı ligde olmamız için playy aut oynayacağız. Kısmet olursa, niyetimiz takımı aldığımız yerde bırakmak. En azından BAL’da mücadele eden bir takım olarak 1911 Çerkezköyspor’un yoluna devam etmesini sağlarsak, görevimizi yerine getirmiş oluruz.” açıklamalarında bulundu.

BİRBUÇUK SAAT ÇALIŞTI

Öte yandan, 1911 Çerkezköyspor, bugün öğleden sora Mustafa Uğraş Stadyumu’nda iki haftadır yaptığı antrenmanlardan birini daha gerçekleştirdi. Teknik Direktör Yahya Aydın, oyuncularına taktik ağırlıklı antrenman yaptırdı.

 



İSTİHDAM MASASI İŞVEREN İLE İŞ ARAYANLARI BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI, ‘E-İMZA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ’ İMZALADI

ÇEŞİDİN DOĞRU VERİMİN BOL OLSUN PROJESİ GERÇEKLEŞTİ

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?