TEKİRDAĞLIYA TOPLU TAŞIMA ZAFER BAYRAMI’NDA ÜCRETSİZ

TEKİRDAĞLIYA TOPLU TAŞIMA ZAFER BAYRAMI’NDA ÜCRETSİZ

Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen vatandaşlar, gün boyunca il genelinde Tekirdağ Ulaşım A.Ş. (TEKULAŞ) bünyesinde hizmet veren araçlara ücret ödemeden biniş yapabilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti sağlayacak. Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşamak isteyen vatandaşlar, gün boyunca il genelinde Tekirdağ Ulaşım A.Ş. (TEKULAŞ) bünyesinde hizmet veren araçlara ücret ödemeden biniş yapabilecek.

Ücretsiz ulaşım hizmetiyle, Zafer Bayramı’nda düzenlenecek etkinliklere katılmak isteyen vatandaşlar için ulaşım hizmetinin kolaylaştırılması amaçlanıyor. Özellikle şehir içi ulaşımın yoğun olacağı bu özel günde, TEKULAŞ otobüsleri kesintisiz hizmet vererek vatandaşların etkinlik alanlarına ve şehrin diğer bölgelerine rahatça erişim sağlamasına olanak tanınacak.

BAŞKAN CANDAN YÜCEER: “TEKİRDAĞLILARIN KENDİNİ ÖZEL HİSSETMESİ EN BÜYÜK GÖREVİMİZDİR”

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Ülke tarihimizin en önemli günlerinden birinde elbette Tekirdağ halkının kendini özel hissetmesini sağlamak ve ekonomik olarak destek olmak en önemli görevlerimizden biridir. Bu görevimizi layığıyla yerine getirdiğimiz için mutluyuz. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda vatandaşlarımızın bayram coşkusunu en güzel şekilde yaşamaları için toplu taşıma araçlarımızı ücretsiz hale getirdik. Amacımız, hemşehrilerimizin gün boyunca rahatça seyahat edebilmesi ve etkinliklere katılabilmesidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak için gereken tüm önlemleri aldık. Tüm halkımıza mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim” dedi.

TEKULAŞ otobüsleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı boyunca ücretsiz olarak hizmet vererek, vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını karşılayacak ve bu anlamlı günü daha rahat geçirmelerine olanak sağlayacak. 



TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

KİŞİSEL VERİLERİN CALINMASINA İLİŞKİN SORU ÖNERGESİ VERDİ

CANDAN BAŞKAN'DAN EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AZBAY’DAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ İSTEĞİ

KOCAELİ MİLLETVEKİLİ YILMAZ’DAN ÇERKEZKÖY’E ZİYARET