TEKİRDAĞLI MADENCİLER GÖREVLERİNİ TAMAMLAYIP ŞEHRE DÖNDÜ

TEKİRDAĞLI MADENCİLER GÖREVLERİNİ TAMAMLAYIP ŞEHRE DÖNDÜ

Tekirdağ'dan deprem bölgesindeki enkazlarda kurtarma çalışmalarına katılan madenciler, görevlerini tamamlayıp şehre döndü.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesindeki madenciler, deprem olduktan 1 saat sonra Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın koordinasyonunda uçak ile deprem bölgesine gitti. Bölgedeki çalışmalarını tamamlayan madenciler, 9 gün sonra geri döndü. Vali Yıldırım, deprem bölgesine giden ve bölgede arama-kurtarma çalışması yapan madencilerle ve AFAD gönüllüleri ile Malkara ilçesinde bir araya geldi. Yıldırım, madencilerle sohbet ederek yaptıkları arama-kurtarma çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tekirdağ'dan deprem bölgesindeki enkazlarda kurtarma çalışmalarına katılan madenciler, görevlerini tamamlayıp şehre döndü. Vali Yıldırım, arama-kurtarma çalışması yapan madencilere ve gönüllülere hitaben, "Vatandaşlarımızın enkazdan çıkarılmasını sağladınız. Yaptığınız çok kıymetli bir iş. Sizlere özveriniz ve fedakarlığınız sebebiyle teşekkür ediyorum" dedi.



ÇORLU’DA TRAFİK KAZASI: 1 YARALI

TEKİRDAĞ’DA TADİLAT YAPARKEN ÇATIDAN DÜŞEN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

TIRLA ÇARPIŞAN MOTOSİKLETLİNİN AĞIR YARALANDIĞI KAZA KAMERADA

HAYRABOLU’DA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR

ÜRETİCİLERE AYÇİÇEĞİ VE KANOLA TOHUMU DAĞITILDI