TEKİRDAĞLI BALIKÇILAR 'VİRA BİSMİLLAH' DEDİ

TEKİRDAĞLI BALIKÇILAR

Tekirdağlı balıkçılar için Balık Avı Sezonu Açılış Töreni düzenlendi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından, denizlerdeki av yasağının bitmesi ile birlikte ağlarını denize bırakacak olan Tekirdağlı balıkçılar için Balık Avı Sezonu Açılış Töreni düzenlendi.

Süleymanpaşa ilçesine bağlı Kumbağ Mahallesi Limanı'nda gerçekleştirilen Balık Avı Sezonu Açılış Törenine katılan vatandaşlara 2 Bin adet balık ekmek ikramı yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası'nın birbirinden eğlenceli şarkıları ile renk kattığı geceye yağmura rağmen vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Seda Çakmak ve Gökhan Satılmış Orkestrası konserleri ile eğlenceli dakikaların yaşandığı gece sonunda sanatçı Seda Çakmak'a çiçek takdim eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Arzu Çebi Topçu, sanatçılara, gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür etti ve balıkçılara bereketli bir sezon temennisinde bulundu.

Konserin ardından balıkçılar, 'Vira Bismillah' denilerek büyük bir coşku ile uğurlandı. Balık Avı Sezon açılışı, havai fişek gösterileri ile gerçekleştirilen görsel şölen eşliğinde sona erdi.



Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞLI BALIKÇILAR ' BİSMİLLAH'

BARO BAŞKANI GÜRCÜN'DEN EMNİYET VE HASTANE ZİYARETLERİ

ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ’NDEN HAYIRLI KANDİLLER

ARANAN ŞAHISLARA YÖNELİK OPERASYONDA 74 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCU OPERASYONLARI

EDİRNE’DE SAĞANAK YAĞIŞ