TEKİRDAĞ’DA TÜRK DÜNYASI’NDA KADINLARIN SANATSAL BAŞARI HİKAYELERİ PANELİ DÜZENLENDİ

TEKİRDAĞ’DA TÜRK DÜNYASI’NDA KADINLARIN SANATSAL BAŞARI HİKAYELERİ PANELİ DÜZENLENDİ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde “Türk Dünyasında Kadınların Sanatsal Başarı Hikayeleri” Paneli düzenlendi. KKTC Cumhurbaşkanı’nın eşi Sibel Tatar da Vali Soytürk'ün eşi Nurdan Soytürk ile birlikte panele katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar himayelerinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Sanat Merkezi Müzik Derneği işbirliğiyle “Türk Dünyasında Kadınların Sanatsal Başarı Hikayeleri Paneli” düzenlendi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen panele Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar ve Vali Recep Soytürk’ün eşi Nurdan Soytürk, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Çorlu Kaymakamı Murat Eren’in eşi Mümine Eren, KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel ve çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan kadınlar katıldı.

Düzenlenen panelde Nalan Höke Turan moderatörlüğünde panelistler KKTC Cumhurbaşkanı’nın Eşi  Sibel Tatar, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Sanatçı ve Akademisyen Aylin Taşçı Şengün,  Sanatçı Nargiz Aliyeva, Koro Şefi Gülden Kaya ve Koro Şefi Bahar Gökhan, Türk Dünyası’nda kadınların sanatsal başarısı ve bu alandaki gelişmeler hakkında konuştular. Kadın sanatçıların yaşadığı zorluklar, elde ettikleri başarılar ve sanatın toplumsal değişime katkıları konularını ele aldılar.

Panel hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

 



ALMANYA’DA YATIRIM BİLGİLENDİRMESİ

ÇTSO BAŞKANI ÇETİN’DEN FUARA KATILAN ÜYELERE ZİYARET

KIRKLARELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA “KOBİ’LERE YÖNELİK PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ

KIRKLARELİ’DE 2024 YILI EYLÜL AYI İHRACATI, 2024 YILI AĞUSTOS AYINA GÖRE YÜZDE 27,59 AZALDI

AHMET ÇETİN: SU SORUNU İÇİN KOMİSYONLAR KURULACAK