TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

Son dönemlerde herkesin dilinde olan Tekirdağ’ın ‘Su’ sorunuyla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, ‘Su çalıştayı’ yapılacağını açıkladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, TESKİ’nin sorumluluğunda olan su sorunuyla ilgili olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte bir ‘Su’ çalıştayı yapacaklarını açıkladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin geçen hafta Çarşamba günü yaptığı Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Candan Yüceer, önümüzdeki günlerde ‘Su’ çalıştayı yapacağını açıkladığı konuyla ilgili ayrıca MHP ve AK Parti grubu da önerge verdi.

MHP VE AK PARTİ GRUBU’NDAN SU ÖNERGESİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısında, AK Parti ve MHP Grubu,  "Su Çalıştayı" talebinde bulundu. Bu taleple ilgili önerge veren MHP ve AK Parti grubu teklif metninde şunlara yer verdi:  “Yaşamın en temel kaynağı olan suyun, İlimizin en temel problemi olmaktan çıkartılması için, akademisyenler ve su alanında uzman kişilerin davet edilmesiyle, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin himayesinde bir ‘Su Çalıştayı’ yapılmasını; Çalıştayı neticesinde ortaya çıkacak sonuç bildirgesinde kısa, orta ve uzun vadeli planların tüm Tekirdağ kamuoyu ile alenen paylaşılmasını talep ediyoruz. Talep edilen Çalıştayı, Kasım ayı içerisinde yapılacak olan TESKİ Genel Kurulu öncesinde tamamlanmasını ve Genel Kurulda sonuç bildirgesine dayalı istişare ortamı sağlanmasını talep ediyoruz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.”

Meclis’te MHP Grup Başkanvekili Hakan Değirmenci konuştu. Çalıştay talebini sözlü olarak dile getirdi. Değirmenci, çalıştayla ilgili ortak akıl olmasını temenni etti. Meclis’i yöneten Başkan Candan Yüceer’de Su Çalıştay’ın ilgili tüm kişi ve kurumların katılarak önerilerini sunabileceğini söyledi.

 



Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ’ ÇALIŞTAYI YAPILACAK

ÇERKEZKÖY’DE AK PARTİ DELEGE SEÇİMİ YAPACAK

CHP'Lİ ÜN: BÜYÜKBAŞ HAYVAN SAYISI İTHALATA RAĞMEN DÜŞÜYOR

MİLLETVEKİLİ EDİZ ÜN: TMO’NUN DÜŞÜK FİYATLARI ÇELTİK ÜRETİMİNİ BİTİRECEK

TEKİRDAĞ’DA SU ÇALIŞTAYI YAPILACAK

KİŞİSEL VERİLERİN CALINMASINA İLİŞKİN SORU ÖNERGESİ VERDİ