TEKİRDAĞ'DA ŞEHİR TİYATROLARI SINAVLARI BAŞLADI

TEKİRDAĞ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan şehir tiyatrolarına alım için sınavlar başladı.

Sanata ve sanatçıya verdiği önemi her fırsatta gösteren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatroları için ilk adımı attı. Tiyatroyu yaygınlaştırmak ve şehrin kültürel yapısına katkıda bulunmak amacıyla belediye bünyesinde kurulan şehir tiyatrolarına alım için sınavlar başladı. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan şehir tiyatrolarına alım için sınavlar başladı. Tiyatro Oyuncusu, Sahne Amiri, Işıkçı-Sahne, Stüdyo, Kondüvit, Sahne Makinisti, Sahne Aksesuarcısı, Kostümcü, Kuaför, Grafik ve Fotoğraf Teknisyeni kategorilerinde adayların yeteneklerini gösterdiği sınavlara yoğun ilgi gösterildi. Dört gün sürecek olan sınavlar sonrasında Şehir Tiyatrolarında görev yapacak personel belirlenmiş olacak.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Alpaslan Kurtoğlu, Antalya Devlet Tiyatrosu Müdürü Alpay Aksum, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sanat Teknik Müdürü Hakan Özdemir, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Sanat Teknik Müdür Yardımcısı Recep Yayla, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Başrealizatör Necati Şentürk, Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Çağatay Çiftçi, Rejisör Bilge Emin, Ses Sanatçısı Salih Demirci ve Rejisör Sinan Kaya’nın seçili kurul olarak katıldığı sınavlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştiriliyor. 

 



MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ

ERGENE’DE YAZ SPOR OKULLARI BAŞLADI

OTOMOBİL İLE ÇARPIŞAN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ MOTOSİKLETTEN FIRLADI