TEKİRDAĞ'DA KRİPTO PARA DOLANDIRICILIĞI

TEKİRDAĞ

Tekirdağa Süleymanpaşa'da Instagram uygulaması üzerinden gördüğü kripto ilanıyla yatırım yapmak isteyen bir vatandaş, 10 bin lira dolandırıldı.

Tekirdağa Süleymanpaşa'da Instagram uygulaması üzerinden gördüğü kripto ilanıyla yatırım yapmak isteyen bir vatandaş, 10 bin lira dolandırıldı. Emniyet birimlerince konuyla ilgili işlem başlatıldı.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne müracaat eden bir şahıs, Instagram üzerinden gördüğü kripto para VIP üyelikle alakalı bir ilan üzerinden kripto para yatırımı ile ilgili bir kişi ile iletişime geçti. Telefon görüşmesi sonucunda mağdur vatandaş, karşıdaki kişine hesabına 10 bin TL havale yaptı. Daha sonra dolandırıldığını anlayan vatandaş, polise giderek şikayetçi oldu.



Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ' KRİPTO DOLANDIRICILIĞI
Yorum Yazın

TÜFE KASIM AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ: YILLIK ARTIŞ YÜZDE 31,07

ÇORLU TSO, TSE DENETİMİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

YURTDIŞI LOJİSTİK, DEPO VE E-İHRACAT ÇÖZÜMLERİNE YOĞUN İLGİ

ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİSİ TOPLANDI

TRAKYA’DA İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE KURAKLIĞIN SU KAYNAKLARINA ETKİSİ RAPORU ÇERKEZKÖY TSO’DA SUNULDU