TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Tekirdağ’da tören düzenlendi.

Karadeniz ve Marmara Denizi’ne kıyısı bulunan bir deniz kenti olan Tekirdağ’da, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle tören düzenlendi.

Yelken İhtisas Kulübü'nde düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Süleymanpaşa Kaymakam Vekili Gökhan Gürbüzerol, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ahmet Çetin, Ulusal Deniz Emniyeti Başkan V. Murat Gül, Tekirdağ Bölge Liman Başkan İrfan Kızıltaş, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Üzgün, Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Yelken İhtisas Kulübü temsilcileri ve Yelken İhtisas Kulübü sporcuları katıldı.

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı anısına denize çelenk bırakılması ile başlayan tören, saygı duruşundan bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile devam etti. Ardından yelkenci sporcuların gösterileri ve römorkörlerin havaya su fışkırtma gösterisi sergilendi. Devamında İl Emniyet Müdürlüğü dalgıç polisleri, su altından Türk bayrağı çıkardı. Günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından tören sona erdi.



Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ’ KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYESİ’NDEN VALİ SOYTÜRK’E ZİYARET

SILA BEBEĞİN DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR: BEYİN DOKUSU ATMAYA BAŞLAMIŞ

TEKİRDAĞ’DA AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI’NDA BİSİKLET TURU DÜZENLENDİ

FABRİKA SERVİSLERİ ÇARPIŞTI: 12 İŞÇİ YARALI

ULAŞIM AĞLARIYLA GÜÇLÜ TEKİRDAĞ