TEKİRDAĞ'DA DEPREM KRİZ MASASI TOPLANDI

TEKİRDAĞ

Deprem Sonrası Tekirdağ’da Kriz Masası Vali Recep Soytürk başkanlığında toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer de katıldı.

Tekirdağ’da Marmara Denizi açıklarında meydana gelen ve il genelinde hissedilen depremin ardından, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer koordinasyon toplantısında bir araya geldi.

AFAD yetkilileri ve ilgili kurum temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, depremin ardından alınacak önlemler ve yapılacak çalışmalar ele alındı. Vali Soytürk, vatandaşların güvenliği için tüm ekiplerin sahada olduğunu vurgulayarak, “Olası risklere karşı önleyici tedbirler almak, koordinasyonu güçlendirmek ve vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla tüm ekiplerimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Toplantıda, deprem sonrası sürecin titizlikle takip edildiği ve kamu kurumlarının iş birliği içinde hareket ederek Tekirdağ halkının güvenliği için gerekli adımların atıldığı belirtildi.



Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ' DEPREM MASASI TOPLANDI
Yorum Yazın

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI

TEKİRDAĞ’DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK: 157 ŞÜPHELİYE İŞLEM, 16 TUTUKLAMA

ELEKTRONİK SİGARAYA ESRAR GİZLEDİLER

BAKIM İÇİN SERVİSE BIRAKILAN TAKSİ LİFTTEN DÜŞTÜ