TEKİRDAĞ’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

TEKİRDAĞ’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumuyla başladı.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 101. yıl dönümü nedeniyle Tekirdağ’da düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı, Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Düzenlenen Kutlama Programı’nda Valimiz Sayın Recep Soytürk, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşımız okundu.

VALİ TEBRİGATLARI KABUL ETTİ

Daha sonra 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Tekirdağ Valiliğinde Tebrigat Töreni gerçekleştirildi.  Vali Recep Soytürk tebrikleri kabul etti. Törene Valimiz Sayın Recep Soytürk’ün yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Selcan Hamşıoğlu, Cem Avşar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il protokolü, kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, şehit aileleri ve gaziler ile basın mensupları katıldı.

ORDUEVİ ÖNÜNDE ZAFER BAYRAMI ETKİNLİKLERİ YAPILDI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümü nedeniyle gerçekleştirilen Tebrigat töreninin ardından  Orduevi önünde Kutlama Töreni düzenlendi. Tören, Vali Recep Soytürk’ün vatandaşları selamlaması ve bayramlarını kutlaması ile başladı. İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından Garnizon Komutanlığı adına Piyade Yüzbaşı Gültekin Gürler günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı.
Akabinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu.
Sonrasında 30 Ağustos Zafer Bayramı konulu şiirler okundu ve Halk Oyunları gösterisi sunuldu.
Resmi Geçit Töreni ile 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Töreni sona erdi.
Törene Vali Recep Soytürk’ün yanı sıra Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan, Çiğdem Koncagül, İlhami Özcan Aygun, Nurten Yontar, Selcan Hamşıoğlu, Cem Avşar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Uğurlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il protokolü, kurum müdürleri, siyasi partilerin il başkanları, şehit aileleri ve gazilerimiz, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.



İŞTE BÜYÜKŞEHİR’İN BAYRAMDAKİ HİZMET BİLANÇOSU

ENGELLİYE YENİ ENGEL GETİREN VERGİ PAKETİ KABUL EDİLEMEZ!

TEKİRDAĞ BAROSU’NDA BAYRAMLAŞMA

JANDARMA KAYBOLAN KOYUNLARI DRON İLE BULDU

TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ VE BAKANLAR, KIRKPINAR’A DAVET EDİLDİ