TEKİRDAĞ’A SEYYAR ARAÇ MUAYENE İSTASYONU

TEKİRDAĞ’A SEYYAR ARAÇ MUAYENE İSTASYONU

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, araç muayene istasyonlarıyla ilgili gelen şikayetler üzerine, yapılan iyileştirmeleri duyurdu.

Tekirdağ’da TÜVTÜRK Muayene İstasyonu’nun yetersiz kalması, Çorlu ve Süleymanpaşa’da sadece bulunmasına karşın özellikle araç yoğunluğunun olduğu Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerinde istasyon bulunmaması tepkilere yol açıyordu. Bu sorunlara eğilen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mustan Özcan, Tekirdağ’a yeni bir seyyar araç muayene istasyonu kurulduğunu ve Araç Muayene İstasyonları’nın Pazar günleri de çalışacağını duyurdu.

PAZAR GÜNLERİ DE MESAİ YAPACAKLAR

Yazılı bir basın açıklaması yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan,  “Son zamanlarda ilimizde TÜVTÜRK ile alakalı uzun randevu süreleri vb. gibi şikayetler ulaşmaya başlamıştı. Bizlerde hemşerilerimize ve şehrimize faydalı olacak her konuda olduğu gibi bu hususta da hızlıca Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza konuyu iletmiştik. Göç alan, nüfus ve araç sayısı artan ilimizde mevcut personel ve ekipman ile sağlıklı hizmet verilemeyeceği, kapasite artırımı yapılması gerektiği yapılan incelemeler sonucunda da tespit edilmişti. Bugün itibari ile, yeni bir seyyar istasyon daha ilimize tahsis edildi. Çorlu istasyonu içerisinde hafif araç muayeneleri de yapılmaya başlanacak. Ağır araçların muayene kapasitesi artırılacak. İlimizdeki tüm istasyonlar, yoğunluğu azaltmak adına pazar günleri de mesai yapacaklar. Bu tedbirler ile şehrimizde araç muayene süreçlerinde bir rahatlama olacaktır, yoğunluk azalacaktır. Hayırlı olsun. Bu güzel gelişmeler için Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız sayın Adil Karaismailoğlu'na, Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürümüz Murat Baştor’a şükranlarımı sunarım. Şehrimiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Hemşehrilerimiz bize inansın, güvensin.”dedi.



Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ’ SEYYAR MUAYENE İSTASYONU

KAPAKLI TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISINI TAMAMLADI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR BAKAN ŞİMŞEK’E SESLENDİ

KAPAKLI MECLİSİ BU AYIN İLK OTURUMUNU YAPTI

MİLLETVEKİLİ AVŞAR ASGARİ ÜCRETE VERDİ VERİŞTİRDİ

BAŞKAN DR. YÜCEER: SİVAS’IN AYDINLIĞI SÖNMEYECEK