TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in de katıldığı Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’ndaki etkinlikte, yaklaşık 8 bin 500 kişi, milli takımın çeyrek finale yükselme sevincini birlikte yaşadı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin Avusturya ile oynadığı ve 2-1’lik zaferle sonuçlanan Euro 2024 son 16 maçını, Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı ve Şarköy Cumhuriyet Meydanı’nda canlı olarak yayınladı. Türkiye'nin Euro 2024'te çeyrek finale yükselmesi Tekirdağ’da büyük sevinçle karşılanırken 90 dakika boyunca binlerce taraftar omuz omuza Milli Takım’ı destekledi. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in de katıldığı Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı’ndaki etkinlikte, yaklaşık 8 bin 500 kişi, milli takımın çeyrek finale yükselme sevincini birlikte yaşadı. Başkan Yüceer, vatandaşlarla birlikte heyecan dolu anlar paylaştı. Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanı ve Şarköy Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan dev ekranlarda, maçı izlemek için toplanan vatandaşlar, Milli Takım’ın her golünde büyük sevinç yaşadı. Özellikle Türkiye’nin 2’nci golünün Tekirdağ’ın plakası olan 59’uncu dakikada gelmesi, coşkuyu daha da artırdı. Başkan Candan Yüceer, milli takıma destek veren taraftarlarla bir araya gelerek coşku dolu anlara tanıklık etti.

CANDAN BAŞKAN: HOLLANDA MAÇINDA DA BİR ARADAYIZ

Konu ile ilgili olarak maç sonrasında bir açıklama yapan Candan Başkan, Milli Takım’ın elde ettiği başarıdan duyduğu gururu dile getirerek, “Milli Takım’ın Euro 2024’te çeyrek finale yükselmesi bizim için büyük bir gurur kaynağı. Tekirdağ halkı olarak, takımımızı desteklemek ve bu coşkuyu hep birlikte yaşamak bizim için çok değerli. Cumartesi günü Türkiye’nin Hollanda ile çeyrek final maçına çıkacağı etkinlikte yine bir araya gelip bu heyecana ortak olmak için tüm Tekirdağlıları bekliyoruz. Milli Takım’ımıza başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Milli Takım’ın Avusturya karşısındaki görkemli zaferi, Süleymanpaşa ve Şarköy’de birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirirken, vatandaşlar maçın ardından düzenlenen kutlamalarda milli takımın zaferini doyasıya kutladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla gerçekleşen bu etkinlikler, şehirde büyük bir coşku ve heyecan yarattı.

 



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI