TEKİRDAĞ VALİSİ SOYTÜRK: SİZİ DİNLEDİKÇE BİLGİLENİYORUM!

TEKİRDAĞ VALİSİ SOYTÜRK: SİZİ DİNLEDİKÇE BİLGİLENİYORUM!

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında Muratlı'da ‘Vatandaşla Buluşma Toplantısı’ düzenlendi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, ‘Vatandaşla Buluşma Toplantıları’ kapsamında Muratlı ilçesi Yeşilsırt Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantı sırasında Yeşilsırt Mahallesi Muhtarı Hürriyet Borucu, mahalle ve mahallenin sorunları hakkında bilgiler verdi.

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Muratlı’da düzenlediği ‘Vatandaşla Buluşma Toplantısı’nda mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Daha sonra bir konuşma yapan Vali Soytürk, “Ben buraya gelmeden önce de Tekirdağ’ın nesi var, nesi yok diye bolca okudum. Avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi aldım. Bunları üç aşağı beş yukarı biliyorum ama görevlilerden de bilgi almak istiyorum. Bir kamu görevlisi olarak elimizden geldiğince Tekirdağ’la ilgili her alanda, kültür turizminden sporuna kadar, tarımından eğitimine kadar her biriyle hemhal olmak istiyoruz. Bunu tek başına bir kurum yapar dersek haksızlık olur. Sivil toplum örgütleri, kamu görevlileri, belediyeler, valilik, kaymakamlık, üniversite, siyaset kurumu, hepsi bir arada olursa daha çok yol alırız diye düşünüyorum. Takım çalışmasının önemine inanırım, öyle çalışırım.” dedi. 

Vatandaşları dinlerken bilgilendiğini belirten Vali Soytürk sözlerine şöyle devam etti: “Sizin sıkıntıları birebir anlatmanız beni bilgilendiriyor. Resmi ağızdan dinliyorum zaten ama sizden dinlemek beni güçlendiriyor, bilgilendiriyor. Ona göre bende elimden gelen gayreti göstereceğim.”

Konuşmanın ardından, vatandaşlar talep ve beklentilerini Vali Soytürk’e iletti. Vatandaşla Buluşma Toplantısı’nda Vali Soytürk’e Muratlı Kaymakamı Bülent Uygur, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve ilçe protokolü eşlik etti.

 



BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL