TEKİRDAĞ VALİLİĞİ’NDE 24 DERSLİK İLKOKUL İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

TEKİRDAĞ VALİLİĞİ’NDE 24 DERSLİK İLKOKUL İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

Çorlu’da belediye, ticaret odası ve ticaret borsası ile Milli Eğitim Bakanlığı ortaklaşa yaptıracakları 24 Derslikli İlkokul için protokol imzalandı.

Çorlu’da 24 Derslikli İlkokul yaptırılmasına ilişkin Tekirdağ Valiliği’nde protokol imzalandı.

Çorlu’nun Şeyhsinan Mahallesi'nde, Yüzde 50’si Çorlu Belediye Başkanlığı, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ve Çorlu Ticaret Borsası Başkanlığı, yüzde 50’si ise devlet bütçesinden karşılanacak ilkokulun yaptırılmasına dair protokol, Vali Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı YİKOB Başkanı Murat Eren, Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, İl Milli Eğitim Müdür V. Hasan Basri Kuzu, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İzzet Volkan ve Çorlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Ertan tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda imzalandı.

Toplantıda konuşan Vali Yıldırım; “Bağışçılarımız ve devletimizin katkıları ile yapılan ilkokulumuzun ilçemize, ilimize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Burada okuyacak evlatlarımızın ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine yön veren bireyler olarak devletimize hizmet etmesini temenni ediyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından protokol imzalandı. 

9.798,54 metrekare yüz ölçümlü taşınmaz üzerine yapılacak 24 derslikli ilkokulda dersliklerin yanı sıra konferans solonu, beceri atölyeleri ve idari odalar yer alacak.

 



TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

ERGENE’DEKİ HAYVANCILIK İŞLETMESİNE HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SERTİFİKASI VERİLDİ

ELEKTRİK DİREKLERİ ÜZERİNDEKİ LEYLEK YUVALARINA İTİNALI BAKIM

KAZA SONRASI İKİYE BÖLÜNEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN SÜRÜCÜ YARALANDI