TEKİRDAĞ TÜM İMKANLARINI DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBER ETTİ

TEKİRDAĞ TÜM İMKANLARINI DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBER ETTİ

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili büyük ölçüde etkileyen 2 deprem sonrasında Tekirdağ’dan deprem bölgesine yardımlar gönderilmeye devam ediyor.

Depremin 10'uncu gününde de Tekirdağ'dan deprem bölgesine yardımlar sürüyor. Tüm imkanlarını depremzedeler için seferber eden Tekirdağ’da şu ana kadar 6 binden fazla depremzede misafir edildi.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili büyük ölçüde etkileyen 2 deprem sonrasında Tekirdağ’dan deprem bölgesine yardımlar gönderilmeye devam ediyor. Depremin ilk gününden itibaren bugüne kadar deprem bölgesine; 297 tır, 95 kamyon, 81 kamyonet, 27 konteyner, 11 seyyar mutfak, 5 bin 39 yaşam konteyneri, 48 seyyar banyo, 77 seyyar WC, 1 karavan, 2 seyyar hastane ve 2 seyyar çamaşırhane deprem bölgesine gönderildi. Araç desteği olarak ise çeşitli özellikte 132 adet araç, 49 adet jeneratör, 3 seyyar aydınlatma, 2 bin 100 litre yakıt, 1 termal izleme cihazı ve ayrıca treyler yatakhane winpay Hatay'a sevk edildi. 

6 BİN 272 DEPREMZEDE GELDİ

Araç desteğinin yanı sıra yine deprem bölgesine 116 ekip, bin 135 personel, 129 gönüllü sağlık çalışanı, 1 arama kurtarma köpek unsuru ve 3 ikram aracı/seyyar mutfak görevli olarak deprem bölgesine gönderilerek, ilk günden çalışmalara başlandı. Depremin 10. gününde depremzedeler yakın illerin yanı sıra Tekirdağ’a gitmeye devam ediyor. Şu ana kadar Tekirdağ’a 6 bin 272 depremzede geldi. Valilik koordinasyonunda depremzedelerin barınma, gıda, giyim vb. ihtiyaçları devlet tarafından karşılanıyor.



TEKİRDAĞ’DA 20. GELENEKSEL YAYLA ŞENLİKLERİ BAŞLADI: YÜZLERCE KİŞİLİK HORON BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

ERGENE’DEKİ HAYVANCILIK İŞLETMESİNE HASTALIKTAN ARİ İŞLETME SERTİFİKASI VERİLDİ

ELEKTRİK DİREKLERİ ÜZERİNDEKİ LEYLEK YUVALARINA İTİNALI BAKIM

KAZA SONRASI İKİYE BÖLÜNEN MOTOSİKLETİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

MOTOSİKLETTEN DÜŞEN SÜRÜCÜ YARALANDI