TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN VALİ YILDIRIM’A ZİYARET

TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN VALİ YILDIRIM’A ZİYARET

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümü dolayısıyla Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümü nedeniyle Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Vali Yıldırım, Polis Teşkilatı’nın ülke için asayişin temini konusunda ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak polis memurlarının günlük çalışmalarını ve yaptıkları işlerin vatandaşların güven içerisinde yaşamasını temin etmek için önemli bir fedakarlık olduğunu belirtti.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıldönümü dolayısıyla Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Vali Yıldırım, polis memurlarının fedakarlıklarının takdire şayan olduğunu ve ücretlerinin sadece aldıkları maaşla sınırlı olmadığını söyledi. İl Emniyet Müdürü Hakan Fındık da Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun yıldönümüyle ilgili duygu ve düşüncelerini ifade ederek Polis Haftası’nda yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verdi. 

 


 



SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NDEN ÇANAKKALE YANGINLARINA MÜDAHALEDE DESTEK OLDU

GÖKYÜZÜNDE GÖRSEL ŞÖLEN

BALKONDAN DÜŞEN ŞAHIS AĞIR YARALI OLARAK BULUNDU

İTFAİYEDEN KEDİ KURTARMA OPERASYONU

YOLCULARDAN TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE TEPKİ