TEKİRDAĞ İÇİN 184 DOKTOR ATANIYOR

TEKİRDAĞ İÇİN 184 DOKTOR ATANIYOR

AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, Sağlık Bakanlığı tarafından 18’i uzman doktor olmak üzere Tekirdağ’a 184 doktor kadrosu tahsis edildiğini, atamalarında bugün yapılacağını bildirdi.

Tekirdağ AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda Tekirdağ’a 184 doktor kadrosu verildiğini duyurdu.

Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığımız tarafından 106. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası kapsamında Tekirdağ’a 166 Pratisyen Doktor, 18 Uzman Doktor olmak üzere toplam 184 Doktor kadrosu tahsis edilmiştir. Doktorlarımızın atamaları 9 Eylül 2022 cuma günü yapılacak ve bilahare görevlerine başlayacaklardır.”dedi.

HAYIRLI OLSUN

Milletvekili Yel, açıklamasında yeni atanacak doktorların Tekirdağ’a hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “ İlimize atanacak 184 doktor ile ilgili olarak bize desteklerini eksik etmeyen Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ile Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu atamaların İlimize ve İlçelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

 



Anahtar Kelimeler: TEKİRDAĞ DOKTOR ATANIYOR

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM