TEKİRDAĞ BAROSU’NUN ŞAMPİYONU ZURNACILAR OLDU

TEKİRDAĞ BAROSU’NUN ŞAMPİYONU ZURNACILAR OLDU

Tekirdağ Barosu Geneleksel Halı Saha Futbol Turnuvası’nın 16’ıncısı yapıldı. Turnuva’nın şampiyonu Zurnacılar Takamı oldu.

Tekirdağ Barosu Geleneksel 16. Halı Saha Futbol Turnuvası Cumartesi yapılan maçlarla tamamlandı. Turnuvada Last Dance takımı dördüncü, Novatos takımı üçüncü, Vipers takımı ikinci olarak tamamlarken, Turnuva Şampiyonu ise Zurnacılar takımı oldu.

Tekirdağ Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün tarafından turnuvanın kapanış konuşmasının yapılmasının ardından turnuvada başarı elde eden futbolcu ve takımlara ödül takdimine geçildi. Turnuva boyunca gerçekleşen maçlarda emek sarf eden hakemlere Tekirdağ Barosu Disiplin Kurulu Üyesi Av. Ahmet Rahman Metin tarafından plaket takdim edildi. Turnuvanın en değerli oyuncusu seçilen Av. Tarık Öztürk’e ödülü Tekirdağ Barosu Disiplin Kurulu Başkanı Av. Barış Aktaş tarafından, turnuvada gol kralı olan Av. Yasin Bayraktar ve Av. Onur Kurcak’a ödülü TBB Delegesi Av. Ertürk Karakaş tarafından, dördüncü olan takım Last Dance’a ödülü Yönetim Kurulu Üyesi Av. Harun Özmen tarafından, üçüncü olan Novatos takımına kupası Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ertuğ Görkem Varol tarafından, İkinci olan Vipers takımına kupası TBB Delegesi Av. Sedat Tekneci tarafından ve Turnuva Şampiyonu Zurnacılar takımına Şampiyonluk Kupası Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün tarafından takdim edildi.

Baro Başkanı Egemen Gürcün, “Turnuvada başarı elde eden takımlarımızı tebrik eder, katılım gösteren tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.”dedi.

 



VAHAP AKAY PAYLAŞTI

TEKİRDAĞ’DA YELKEN KUPASI HEYECANI

ÇOCUKLAR YAZ KURSLARINDA HEM EĞLENECEK HEM DE ÖĞRENECEK

AĞA’NIN TORUNU SATRANÇTA AVRUPA İKİNCİSİ OLDU

TEKİRDAĞ BAROSU’NUN ŞAMPİYONU ZURNACILAR OLDU