TEK HEDEF TEKİRDAĞSPOR MAÇI

TEK HEDEF TEKİRDAĞSPOR MAÇI

Babaeski deplasmanından 1 puanla dönen 1911 Çerkezköyspor, Çarşamba günü oynayacağı Tekirdağspor’u yenerek, 3 puan almak istiyor!

1911 Çerkezköyspor, gözünü Tekirdağspor maçına dikti. Babaeski deplasmanından 1 puan alarak dönen 1911, Tekirdağ’ı yenerek, iki maçtan 4 puan çıkarmanın peşinde.

SON ANA KADAR MÜCADELEYE DEVAM

BAL (Bölgesel Amatör Lig) 8. Bölge 1. Grup’ta şampiyonluk ateşi üç başlı oldu. 1911 Çerkezköyspor’un deplasmanda berabere kaldığı Babaeskispor’da şampiyonluk potasına girdi. 1911 Çerkezköyspor’un Teknik Direktörü Yahya Aydın, “Son ana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. İki maçımız kaldı. İkisini de kazanıp, rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz.”dedi.

OLMAYINCA OLMUYOR

Pazar günü deplasmanda Babaeskispor ile golsüz berabere kalan 1911 Çerkezköyspor, gözünü Tekirdağspor ile Çarşamba günü oynayacağı erteleme maçına dikti. Babaeskispor maçını değerlendiren Teknik Direktör Yahya Aydın, “Üç skorlu maçtı. Berabere bitti. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Olmayınca olmuyor. Yine de deplasmanda yenilmemekte önemli. Artık Tekirdağspor maçına bakıyoruz.”diye konuştu.

TEKİRDAĞSPOR’U MUTLAK YENMEMİZ LAZIM

Günü, dün maçta oynamayan oyuncuların yaptığı antrenmanla geçiren 1911 Çerkezköyspor, yarın son bir antrenman yaparak ertesi gün oynayacağı Tekirdağspor maçı için kampa girecek. Teknik Direktör Yahya Aydın, Çarşamba günü sezonun en önemli maçına çıkacağız. Bizim için bu maçı kazanmaktan başka çare yok. Artık şampiyonluk potasında Babaeskispor’da var. Berabere kalmamız onları da şampiyonluk için umutlandırdı. Evimizde Tekirdağspor’u yenersek, aramızda 3 puan kalacak. Bizden sonra Tekirdağspor ile Babaeskispor oynayacak. Babaeskispor Tekirdağspor’u yenerse, bizim de Uzunköprü maçını kaybetmemiz halinde şampiyon olur. Bu bakımdan kağıt üzerinde herkesin şampiyonluk için şansı var. Tabii puan avantajı Tekirdağspor’da bunu da görmemiz lazım. Ancak, bu avantajı kendi elimizle biz verdik.”dedi.

 



Anahtar Kelimeler: HEDEF TEKİRDAĞSPOR

ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM