TEDARİKÇİ GÜNLERİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

TEDARİKÇİ GÜNLERİ GÖRÜŞMELERİ BAŞLADI

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in seçim öncesi vaatleri arasında bulunan ‘Tedarikçi Günleri’ için düğmeye basıldı.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) üyelerinin ticaretlerine fayda sağlamayı hedefleyen ‘Tedarikçi Günleri’ programı için görüşmeler başladı. KOBİ'ler ile bölgenin önde gelen firmalarını bir araya getirme amacı ile hazırlanan programda üyelerin ticaretinin ileri seviyeye taşınması hedefleniyor. 

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in seçim öncesi vaatleri arasında yer alan ‘Tedarikçi Günleri’ hayata geçiriliyor. Yakın zamanda hayata geçirilmesi planlanan Tedarikçi Günleri programı kapsamında; Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Sifil, Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Fırat, Sedat Çolak ile Dış İlişkiler ve Proje Yöneticimiz Veysel Dönmez ilk ziyaretlerini bölge ve hatta Türkiye’nin en önemli firmalarından biri olan Arçelik'e gerçekleştirdi. ÇTSO Yönetim Kurulu üyeleri, burada Arçelik Elektronik İşletmesi Direktörü ve aynı zamanda Meclis Üyesi olan Veli Ağ ile bir araya geldi. 

Gerçekleşen ziyarette bölgede yer alan KOBİ'lerin öncü firmaların ile gerçekleştirebileceği işbirlikleri, ara ürünlerde bölge esnafının tercih edilmesine yönelik atılabilecek adımlar ve düzenlenecek olan Tedarikçi Günleri programı ile ilgili görüşler paylaşıldı. 



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM