Spor

Spor Haberleri

TAYLAND`TAN ASKER SELAMI

TAYLAND`TAN ASKER SELAMI

Çerkezköylü Kick Boks ve Muay Thai sporcusu Ömer Semet Tayland`ta yendiği İranlı rakibiyle oynadığı maçın ardından asker selamı ile Mehmetçiğe destek verdi...

Geçtiğimiz ay Manisa`da düzenlenen Kick Boks maçından kemerle dönen Çerkezköylü sporcu Ömer Semet, bu kez Tayland`ta çıktığı maçta İranlı rakibini nakavt etti. Semet, maçın ardından Barış Pınarı Harekatı`na destek için Mehmetçiğe asker selamı yolladı.

KIZILPINAR MAHALLESİ`NDE OTURUYOR

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesi`nde yaşayan ve 14 yaşında Kick Boks ve Muay Thai sporuna başlayan Ömer Semet, Yıldız Gayrimenkul`ün sahibi aynı zamanda AK Parti Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi olan Ahmet Yıldız`ın sponsorluğunda başarılarına başarı katıyor. Geçtiğimiz ay Manisa`da düzenlenen Kick Boks maçından kemerle dönen Ömer Semet, bu kez dünyanın öteki ucunda karşılaştığı İranlı rakibini nakavt etti. Önceki gün Tayland`ta düzenlenen 5 rauntluk profesyonel Muay Thai özel karşılaşmasında İranlı rakibini 3. rauntta nakavt ederek, yeni bir başarı elde etti. Tayland`ta özel karşılaşmalar yaparak kendini geliştiren Ömer Semet, dünyanın öbür ucundan Türk askerine selam göndermeyi de ihmal etmedi. Nakavtla kazandığı maçın ardından antrenörleriyle birlikte Türk Bayrağı açarak, asker selamı duran Semet, "Burada özel karşılaşmalar yaparak kendimi Avrupa şampiyonasına hazırlıyorum. İnşallah, Avrupa şampiyonu olarak Türkiye`ye yeni bir başarı kazandırmanın mutluluğunu yaşamak istiyorum."dedi.

ALLAH GAYRETLERİNİ BOŞA ÇIKARMASIN İNŞALLAH

Bu arada, Ömer Semet`in spor hayatının devamı için uzun süreden beri destek veren ve en büyük sponsoru olan Ahmet Yıldız, Tayland`tan gelen galibiyet ve asker selamı üzerine, sosyal medya hesabından paylaştığı bu fotoğrafla birlikte, "Ömer Semet Tayland`ta İranlı rakibini 3. rauntta nakavt ederek bizleri gururlandırdı. Galibiyetini asker selamı ile kutlayıp dünyanın öbür ucundan Mehmetçiğimize selamını gönderdi. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Ömer gibi nice sporcu kardeşlerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz. Bizlere yaşattığın bu tarifsiz duygu ve gurur için teşekkürler kardeşim. Allah gayretlerini boşa çıkarmasın inşallah." ifadelerini kullandı.

 



Anahtar Kelimeler:

KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI