TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ’NDE YENİDEN YILMAZ ARAT BAŞKAN SEÇİLDİ

TAŞIYICILAR KOOPERATİFİ’NDE YENİDEN YILMAZ ARAT BAŞKAN SEÇİLDİ

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanlığı’na Yılmaz Arat Yeniden seçildi.

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulunu tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Yılmaz Arat güven tazeledi. Arat, oy birliği ile yeniden başkan oldu.

Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin genel kuruluna 99 üyeden 65’i katıldı. Divan Heyeti’nin seçimiyle başlayan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda daha sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Divan Başkanlığı’nı Doğan Çelikkol, katip üyeliklerini ise Emre Çavuş ve Yaşar Doğaç’ın yaptığı Halk Eğitimi Merkezi’ndeki genel kurula, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı Abdullah Öğe, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, STK temsilcileri ve üyeler katıldı.

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. İlk olarak 2021-2022-2023 yılı faaliyet raporları ile kar ve zarar hesaplarına ait bilanço, yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve ayrı ayrı ibrazının ardından oy çokluğuyla kabul edildi. Diğer gündem maddesi ise üye aidatlarının belirlenmesi oldu. Üyelerin farklı fiyat için öneride bulunduğu madde 2024 ve 2025 yılı için 1000 TL olarak belirlenip oy çokluğuyla kabul edildi. Kooperatif üyelerine ait araçların arızalanması durumunda verilecek olan kredi ise oy çokluğuyla kaldırıldı.
Dilek ve temennilerin ardındın, gündemin son maddesi ise yeni yönetim kurulunun seçilmesi oldu. Mevcut başkan Yılmaz Arat tek listeyle girdiği seçimi oy birliğiyle kazandı.Başkan Arat’ın yönetim kurulu ise Suat Kurban, Aydın Özman, Dursun Ersoy, Hakan Çavuş’tan oluştu. Üst Birlik Üyeleri ise Yılmaz Arat, Semih Şenbilen oldu.



O YANGIN HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

YANGINA MÜDAHALE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR: BİRÇOK İLÇEDEN İTFAİYE SEVK EDİLDİ

TEKİRDAĞ’DA KORKUTAN YANGIN: DUMANLAR GÖKYÜZÜNÜ KAPLADI

LÜLEBURGAZ’DA ENGELLİ RAMPASI KRİZİ

DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE TARIMIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ ARTIRILACAK