TARAFTAR TAKIMINI İSTİYOR

TARAFTAR TAKIMINI İSTİYOR

BAL`da mücadele eden Çerkezköy 1911 Doğanspor`un, ligin başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen yaşadığı belirsizlik taraftarları sokağa döktü. Caddeliler Taraftar Grubu, bir basın açıklaması yaparak Kulüp Başkanı Kazım Asbaş`ın takımı bırakmasını iste

Bölgesel Amatör Lig`de (BAL) mücadele veren Çerkezköy 1911 Doğanspor`da liglerin başlamasına kası bir süre kala taraftarlar harekete geçti. Çerkezköy Belediyesi`ne yakın tarafla mevcut Kazım Asbaş yönetimi arasındaki gerginlik taraftarların sabrını taşırdı. Caddeliler Taraftar Grubu, önümüzdeki hafta sahada takımlarını desteklemek istediklerini belirterek, bu belirsizliğin son bulmasını istedi. Taraftarlar, tesisleri elinde bulunduran Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay`ın destek verdiği gruba karşı Kazım Asbaş`ın çekilmesini istedi.

CADDELİLER BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Bugün saat 16.00`da Çerekezköy Belediyesi önünde basın açıklaması yapan Caddeliler Taraftar Grubu, şunları söyledi: "2018-2019 Sezonu`nda 1911 Çerkezköy Doğanspor Kulübü`nün başına geçmiş olan Kazım Asbaş Bölgesel Amatör Lig`de mücadele eden takımımızın bir önceki sezon da kaçırdığı şampiyonluğu bize yaşatacak diye umutlanmıştık. Sezon başlarken ilk 7 maçta mağlup olan takımımız umutlarımızı daha ligin başındayken başka bahara bırakmıştı. Neyse dedik ve takımımızı desteklemeye devam ettik. Sezon sonu yaklaştıkça artık bırakın şampiyonluğu, düşmemek için korkulu rüya görmediğimiz gün geçmedi. Her hafta küme düşmeye bir adım daha yaklaşmışken son maçla kümede kalmıştık."

YETERLİ DESTEĞİ ALAMADI BELKİ AMA...

Evet Kazım Başkan da belki kurumlarda ve çevreden yeterli desteği alamadı ve zor zamanlar yaşadı. Fakat başkan olmak gücünün yettiği yere kadar bayrağı taşımak gücün bittiğinde de onurlu bir şekilde bırakmayı gerektirir. İmkansızlıklara rağmen gücüm var diyip devam eden ve kulübü son maçta ligde tutan Kazım Asbaş, bugün gelinen süreçte takımı satmaya çalıştı. Son anda oyunu bozuldu, bu durumu da inat haline getirip cebinden harcadığı paranın belirli kısmını almak koşuluyla kulübü resmen yeni gelen yönetime satmaya çalışmaktadır.

PARA İSTEYEREK ÖNÜNÜ KAPATMAKTA

Kazım Asbaş 7 gün sonra başlayacak maçlara takım çıkartmadığı gibi, başkanlığa talip olanlarında önünü, para isteyerek kapatmaktadır. `Aday çıksın görevi bırakmaya hazırım diyip şu anda başkanlığa kendi yönetiminden aday olmasına rağmen görevi bırakmayarak takımı göz göre göre Süper Amatör`e düşürmekte ve resmen 1947 Çorluspor`a peşkeş çekmektedir. 1947 Kulübü`ne satamadığı 1911 Çerkezköy Doğanspor`u şimdi lige çıkartmayarak Çorlu 1947 peşkeş çekmektedir.

ŞİMDİ KAMUOYUNA SORUYORUZ

1- Doğma büyüme Çerkezköylü olan Kazım Asbaş`ın şu anda takımımızı getirdiği nokta doğduğu şehre en büyük ihaneti yapan kişi olması için yeterli değil midir? 2- Vizespor gibi 10-15 bin nüfuslu, yine geçen sene 3 bin nüfuslu Kavaklıspor`un oynadığı ligde 170 bin nüfuslu 1911 Çerkezköy Doğanspor`un olmamasının sorumlusu Kazım Asbaş değil midir ?

3- Sayın Başkan bu inadın bedelini 1911 Çerkezköy Doğanspor yani doğduğun ilçenin takımı mı ödemeli ?

4- Böyle bir şey olursa vicdanın hiç sızlamayacak mı ? Ve Çerkezköy sokaklarına nasıl çıkacaksın?

5- Çaresizlikle yanlış karar verip kötü anılmak mı yoksa her şeye rağmen, görevi bırakıp onurlu anılmak mı ? Karar senin.

6- Kişiler geçici kulüp baki geçtiğin bu yolda geri dönülmez bir hata yapma .... Bugün burada basın açıklaması yapıyoruz , haftaya bugün ise oynanacak maçta takımımızı desteklemek için tribünde yerimizi almak istiyoruz ve alacağızda.  Buna engel olma Kazım Asbaş...

 



Anahtar Kelimeler: Trakya Flaş Haber Çerkezköy