TAMP-2022 YEREL DÜZEY SAHA TATBİKATI YAPILDI

TAMP-2022 YEREL DÜZEY SAHA TATBİKATI YAPILDI

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından hazırlıkları yapılan TAMP-2022 Yerel Düzey Saha Tatbikatı Vali Aziz Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi.

Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından hazırlıkları yapılan TAMP-2022 Yerel Düzey Saha Tatbikatı, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında Vali Yardımcısı Murat Eren, İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu üyeleri (İAADKK), İlçe kaymakamları, TAMP Yerel Düzey Afet Çalışma Grupları, Destek Çözüm Ortakları, İl ve İlçe AFAD Merkezleri, Yerel Yönetimler ve ilgili Sivil Toplum Kuruluşları ve AFAD İl Müdürü Recep Erol’un katılımıyla Tekirdağ Valiliği Toplantı Salonu’nda video konferans yöntemiyle icra edildi.

Oluşturulan senaryoya göre; 08 Haziran 2022 Çarşamba günü Tekrdağ’da saat 14:00'da 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depreme bağlı olarak ikincil afetler meydana geldi ve çalışma gruplarınca olaylara müdahale edildi. Vali Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan tatbikatta tüm ilçelerdeki yetkililerle koordinasyon sağlanarak hazırlanan senaryo başarı ile icra edildi. Hazırlanan afet senaryosunun icra edilmesinin ardından tatbikat sona erdi.

 



Anahtar Kelimeler: - YEREL DÜZEY TATBİKATI YAPILDI

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ TÜRKİYE 2’İNCİSİ OLDU

GÜNEŞ KORUYUCU KULLANIMINDA NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

BAŞKAN NALLAR: HERKES ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPSIN, ŞEHRİMİZE HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKALIM

SÜLEYMANPAŞA’DA ŞENLİKLERİN TARİHLERİ BELLİ OLDU

KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ BAŞLADI