ÇERKEZKÖY`DE ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITIMI YAPILDI

ÇERKEZKÖY`DE  ÖĞRENCİLERE TABLET DAĞITIMI YAPILDI

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ticaret ve Sanayi Odası`nın temin ettiği tabletler, Halk Eğitimi Merkezi`nde düzenlenen programla öğrencilere teslim edildi.

Çerkezköy`de Ticaret ve Sanayi Odası, öğrencilere tablet bağışında bulunmuştu. Çerkezköy TSO`nun tabletleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nce düzenlenen programla öğrencilere dağıtıldı.

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Salonu`nda ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet dağıtımı yapıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapılan dağıtıma, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Süleyman Kozuva, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Pandemi süreciyle ilgili yapılan çeşitli çalışmalarda teşekkür belgesi almaya hak kazanan İdareci, Öğretmen ve Öğrenciler için düzenlenen belge töreni ve ardından Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hibe edilmiş tabletlerin dağıtım töreni gerçekleştirildi. Tablet dağıtım törenlerinde öğrenci ve velileri ile sohbet ederek tavsiyelerde bulunan Kaymakam Atilla Selami Abban, dağıtımı gerçekleştirilen  tabletlerin öğrencilere hayırlı olması ve başarılar getirmesi temennisinde bulundu.

TEŞEKKÜR BELGELERİ KOZUVA TARAFINDAN TESLİM EDİLDİ

Tabletlerin öğrencilere teslim edildiği programda ayrıca teşekkür belgelerinin takdimi de gerçekleşti. Pandemi sürecinde yaptıkları özverili çalışmalarla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi almaya hak kazanan idareci, öğretmen ve öğrencilere Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva tarafından belgeleri takdim edildi.Kozuva, bu süreçte elinden gelenin en iyisini yaparak başarılı sonuçlar elde eden tüm idareci, öğretmen ve öğrencileri başarıları için gönülden tebrik ediyorum, dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: