SÜPE LİGE YÜKSELEN SPORCULAR KUPAYI KAYMAKAM DURU’YA GÖTÜRDÜ

SÜPE LİGE YÜKSELEN SPORCULAR KUPAYI KAYMAKAM DURU’YA GÖTÜRDÜ

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’ne yükselen Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz ve sporcuları Kaymakam Murat Duru’yu ziyaret etti.

Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz ve sporcular Kaymakam Murat Duru’yu ziyaret ederek, Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’ne yükselme başarılarını paylaştı.

Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’ne yükselen Çerkezköy Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz ve sporcular Kaymakam Murat Duru’yu makamında ziyaret etti.

ALKIŞLA KARŞILADI

Kulüp Başkanı Yılmaz ve sporcuları kutlayan Kaymakam Murat Duru, “Alkışlar Engelleri Aşmış Sporcularımıza.” dedi. Sakarya’da oynanan Türkiye İşitme Engellileri müsabakalarında rakiplerini yenerek Türkiye İşitme Engelliler Süper Ligi’ne yükselmeye hak kazanan Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Başkanı Şahin Yılmaz ve engelli sporcular şampiyonluk kupasını Kaymakam Duru’ya takdim etti. Antrenör Koray Malkoç da işaret dili ile ismimin yazılı olduğu ‘iletişim Engel Tanımaz’ çerçevesini Kaymakam Murat Duru’ya hediye ettiler.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kaymakam Duru, “ Bu güzel ve anlamlı hediye için kulüp yönetici ve sporcularına çok teşekkür ettim. Aktif spor yapmış ve yapan bir olarak değerli misafirlerime her zaman her türlü sporun ve sporcunun yanında ve destekçisi olacağımı belirtiyorum. Engelleri aşmış sporcularımızı alkışlayarak kendilerine daima başarılı olmalarını diledim” dedi.



KIRKPINAR’DA İLK GÜN MÜSABAKALARI TAMAMLANDI: GÜREŞECEK 40 BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI