Tekirdağ Çerkezköylü iş insanı Süleyman Kozuva, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar programlarının bu yılki ilk buluşmasını Mogadişu’da gerçekleştirdiklerini kaydetti. Şirket yöneticileri ve yerel personelin katılımıyla düzenlenen programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.
ŞİRKET GELENEĞİ MOGADİŞU’DA DEVAM ETTİ
Somali’nin başkenti Mogadişu’nun bağlı bulunduğu Banaadir bölgesinde düzenlenen iftar programında konuşan Kozuva, organizasyonun şirket kültürünün önemli bir parçası haline geldiğini belirtti. Her yıl Ramazan ayında çalışma arkadaşlarıyla aynı sofrada buluşmaya özen gösterdiklerini ifade eden Kozuva, bu geleneği yurt dışı operasyonlarında da sürdürdüklerini vurguladı.
“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
İftar programında yöneticiler ve yerel personelle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kozuva, “Bu anlamlı buluşmada bir araya geldiğimiz kıymetli çalışma arkadaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Programda şirketin yurt dışı faaliyetleri, ekip ruhu ve dayanışmanın önemi de ön plana çıktı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar organizasyonu, hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.