SÜLEYMAN KOZUVA KADIN KOLLARIYLA BULUŞTU

SÜLEYMAN KOZUVA KADIN KOLLARIYLA BULUŞTU

28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetimleriyle biraraya geldi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, partisinin kadın kolları başkan ve üyeleriyle buluştu buluştu.

Bu hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde teşkilatlarla buluşmalar gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, bugün de kadın kollarıyla biraraya geldi. AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nihal Köşdere ve il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İlçe Kadın Kolları Başkanları’nın katıldığı kahvaltı programında Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, “AK Parti Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanımız Nihal Köşdere, İl Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ve İlçe Kadın Kolları Başkanlarımız ile kahvaltıda bir araya gelerek 28. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı kapsamında görüşmemizi tamamladık. Kutlu davamızın temel direği olan kadın teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diliyor, bizlere göstermiş oldukları nezaketten dolayı gönülden teşekkür ediyorum.”dedi.



ÇERKEZKÖY ENDÜSTRİYEL FUARI, 4 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR

SANAYİCİLERLE ATIK ENERJİLERİN SERACILIKTA KULLANILMASI TOPLANTISI YAPILDI

ÇTSO’YA KAYITLI 29 FİRMA TÜRKİYE’DE İLK 500’DE

ÇOSB’DE MEZUNUYET HEYECANI

PTT’DEN EMEKLİLERE YÜZDE 20 İNDİRİM