Gündem

Gündem Haberleri

SÜLEYMAN KOZUVA HIZLI ÇIKTI!

SÜLEYMAN KOZUVA HIZLI ÇIKTI!

Perşembe günü AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adaylığı’nı açıklayan Süleyman Kozuva, iki günde 4 ilçe teşkilatını ziyaret ederek partililerle biraraya geldi.

AK Parti’de milletvekili aday adaylığı süreci başladıktan sonra en hızlı aday adayı Süleyman Kozuva oldu. Daha önce belediye seçimlerinde ilk siyasi deneyimini yaşayan Kozuva, bu kez hızlı çıktı. Aday adaylığı başvurusunun ardından iki günde 4 ilçe teşkilatını ziyaret ederek, partililerle bir araya gelen Kozuva, “Türkiye Yüzyılı’nda hep birlikte durmadan, yorulmadan çalışacağız.”dedi.

İLK ZİYARETİ ÇERKEZKÖY’E YAPTI

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, Perşembe günü partisinin il binasında aday adaylığı müracaatını gerçekleştirirken, İl Başkanı Ali Gümüş’e evraklarını teslim etti. Kozuva, daha sonra AK Parti teşkilatlarını ziyaret için kolları sıvadı. İlk ziyaretini AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na yapan Süleyman Kozuva, burada partililerle biraraya gelip istişarelerde bulundu. Kozuva daha sonra İlçe Teşkilatı ziyaretleriyle partililerle biraraya gelmeye devam etti.

Cuma günü ilk ziyaretini AK Parti Saray İlçe Başkanlığı’na yapan Süleyman Kozuva ardından, Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ve Yönetim Kurulu ile biraraya geldi. Malkara ziyaretinin ardından Hayrabolu’ya geçen AK Parti Milletvekili Aday Adayı Süleyman Kozuva, burada İlçe Başkanı Egemen Türkay Güven ve yönetimiyle biraraya geldi. Milletvekili aday adaylığı yolunda tebrikleri kabul eden Süleyman Kozuva, ardından Muratlı AK Parti İlçe Başkanlığı’na gitti. Muratlı İlçe Başkanı Ali atılgan ve yönetiminin misafir ettiği Süleyman Kozuva, burada da başarı dilekleriyle karşılandı. İlçe yönetimlerinin desteğini alan Süleyman Kozuva, önce milletvekili listesine girmesi ve ardından da milletvekili seçilmesi halinde Tekirdağ’ın tüm ilçeleriyle yakından ilgileneceğini ve vatandaşların sorunlarının çözümünde her zaman taşın altına elini koyacağını söyledi.

Milletvekili Aday Adayı Kozuva, “AK Parti iktidarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Türkiye Yüzyılı’nda hep birlikte, gönül gönüle durmadan çalışmaya devam edeceğiz”dedi.



Anahtar Kelimeler: SÜLEYMAN KOZUVA HIZLI ÇIKTI!

TEKİRDAĞ’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI KUTLANDI

DENİZ YATAĞINDA UYKUYA DALDI, 2 MİL ÖTEDE GÖRENLER ŞAŞIRDI

VALİ SOYTÜRK DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI’NI KUTLADI

TUNCA NEHRİ’Nİ KURAKLIK VURDU: KONTROLLÜ SULAMAYA GEÇİLDİ

GÜRCÜN BARO BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI