Gündem

Gündem Haberleri

SÜLEYMAN KOZUVA AÇIK ARA ÖNDE!

SÜLEYMAN KOZUVA AÇIK ARA ÖNDE!

Trakya Flaş Haber`in beş gün önce başlattığı ankette Çerkezköy`de Süleyman Kozuva yüzde 75 oyla açık ara önde gidiyor. İşte Flaş Haber`in anketlerindeki son durum...

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, Trakya Flaş Haber, üç ayrı anketle başlattı. Anketlerden ilki, siyasi partilere yönelik. Cumhur İttifakı mı yoksa Millet İttifakı mı? İkinci anket Büyükşehir Belediyesi, üçüncü anket ise ilçe belediyelerine yönelik oldu. İlçe Belediyelerinden Kapaklı ve Çerkezköy Belediyesi`nin yer aldığı ankette son durum şöyle:

KOZUVA AÇIK ARA GİDİYOR

Çerkezköy`de Trakya Flaş Haber`in okurlarına yönelik gerçekleştirdiğimiz ankette Süleyman Kozuva açık ara önde gidiyor. Cumhur İttifakı Adayı AK Partili Süleyman Kozuva şu an için yüzde 75, 47 oy oranı ile ilk sırada. İkinci sırada Millet İttifakı Adayı CHP`li Belediye Başkanı Vahap Akay`ın oy oranı ise Yüzde 15,09. Yüzde 9,43 oranı ile SP (Saadet Partisi) Adayı Erol Kaya son sırada yer alıyor.

KAPAKLI`DA İSE ÇETİN

İkinci ilçe anketimiz Kapaklı olurken, burada da Cumhur İttifakı Adayı AK Partili Mustafa Çetin yüzde 58.82 ile önde gidiyor. Şu an için iki adayın olduğu anketimizde Millet İttifakı Adayı CHP`li Belediye Başkanı İrfan Mandalı ise yüzde 41.18 ile ikinci sırada.

BÜYÜKŞEHİR`DE MESTAN ÖZCAN

İkinci anketimiz Büyükşehir Belediyesi adayları arasında yapılıyor. Büyükşehir`de AK Partili Mestan Özcan yüzde 66. 67 oy alırken CHP`li Belediye Başkanı Kadir Albayrak yüzde 33,33 oranı ile ikinci sırada.

İTTİFAKLARDA SON DURUM

Anketlerimizden ittifaklar için olanında ise Cumhur İttifak`ı önde. Cumhur İttifakı yüzde 66,67 olurken Millet İttifakı  yüzde 33,33.

20 MART`TA SONA ERECEK

Herkesin tek bir oy kullanacağı anketimize katılmak için www.trakyaflashaber.com web sitemizdeki `anketler` bölümünden oy kullanabilirsiniz. web sitemize girdikten sonra sağ alt köşedeki yorumlar bloğunun altında bulunan `anketler` butonuna basarak tüm anketlere ulaşmanız mümkün. Dört ayrı anket için de buradan oy kullanabilirsiniz. Anketimiz seçim yasakları nedeniyle 20 Mart 2019 tarihinde sona erecek ve 23 Mart tarihinde yine Trakya Flaş Haber web sitesi ve gazetemizden yayınlanacak. Mobil iletişim araçlarından oy kullanmak için web sitemize `Masaüstü çevrimi` yapıldıktan sonra ulaşabilir ve oy kullanabilirsiniz. İşte o anket linkleri:

http://www.trakyaflashaber.com/anketler/

http://www.trakyaflashaber.com/anket/7/buyuksehir-belediye-baskani-kim-olsun/

http://www.trakyaflashaber.com/anket/5/cerkezkoy-de-kim-belediye-baskani-olur/

http://www.trakyaflashaber.com/anket/8/kapakli-belediye-baskani-kim-olsun/

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL