AK PARTİ DİJİTAL FARKINDALIK KAMPANYALARINA BİR YENİSİNİ EKLEDİ

AK PARTİ DİJİTAL FARKINDALIK KAMPANYALARINA BİR YENİSİNİ EKLEDİ

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde pandemi ile ilgili başlatılan farkındalık kampanyası yoğun ilgi görünce bu kez `Su tasarrufu` ile ilgili dijital farkındalık kampanyası başlatıldı.

AK Parti geçtiğimiz günlerde Tekirdağ`da başlatılan `Maske - Mesafe - Temizlik dijital farkındalık kampanyası` ile yoğun ilgi görünce bu kez "Tekirdağ Su Tasarrufu ve Verimliliği Farkındalık Kampanyası` başlattı.

#TekirdağdaSuTasarrufuveEnerjiVerimliliği farkındalık kampanyasına tüm Tekirdağlıların desteğini bekleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı`ndan yapılan açıklamada, "Hemşehrilerimiz de konu ile ilgili bilinç oluşturmak için sosyal medya hesaplarında paylaşılması için tasarımlar hazırladık.  Ülkemizde baş gösteren kuraklıkla mücadele için farkındalık oluşturmak çok önemlidir. Zira, hatırlatıcı uyarılar, gündelik hayatımızdaki birçok davranışımızı etkilemektedir. Tıpkı televizyonlarda gördüğümüz spot reklamlar gibi? Bu sebepten farkındalık oluşturmak adına, insanlarımızın da sosyal medyayı sıkça kullandığını düşünerek, çeşitli bilgilendirici görsel ve video konseptleri ile uyarılarda bulunmak istedik. Bu sayede de gündelik yaşantımızda küçük ama dünyamız için etkisi büyük davranış değişikliklerini amaçladık." ifadelerine yer verildi.



Anahtar Kelimeler: