STREETBALL HEYECANI BAŞLIYOR

STREETBALL HEYECANI BAŞLIYOR

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 26-27 ve 28 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Streetball Turnuvası kuraları çekildi.

Çerkezköy Belediyesi 4. Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenecek olan Streetball Turnuvası kuraları çekildi. Turnuvamız, 26 Ağustos Cuma günü saat 16.00’da oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

TURNUVA 5 KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 26-27 ve 28 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Streetball Turnuvası kuraları çekildi. Turnuvanın 5 kategoride gerçekleştirileceğini söyleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “toplam 59 takımın mücadele edeceği turnuvamız, Büyük Erkekler, Genç Erkekler, Yıldız Erkekler, Küçük Erkekler ve Küçük Kadınlar olmak üzere 5 ayrı kategoride yapılacak” dedi.

MÜSABAKALAR KARTALTEPE’DE OYNANACAK

Streetball Turnuvası’nın 26 Ağustos Cuma günü saat 16.00’da başlayacağını ve 28 Ağustos Pazar günü müsabakaların tamamlanmasının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona ereceğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Müsabakalar 16.00-22.00 saatleri arasında Kartaltepe Piknik ve Mesire Alanı’ndaki Basketbol Sahası’nda oynanacak. 3 gün sürecek turnuvamızda kategorilerinde ilk 2 sırayı alan takımlara ödülleri verilecek” açıklamalarında bulundu.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Kategorilerde takım kontenjanlarının 20 ile sınırlı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Vahap Akay, “Turnuva sonucunda Büyükler kategorilerinde 1’inci olan takıma 4 bin 500 TL, 2’nci olan takıma ise 2 bin 500 TL ödül verilecek. Gençler kategorilerinde 1’inciye 3 bin TL, 2’nciye 2 bin TL; Yıldızlar kategorilerinde 1’inciye bin TL, 2’nciye 750 TL; Küçükler kategorilerinde ise 1’inciye 750 TL, 2’nciye 500 TL ödül verilecek. Turnuvada ayrıca 3’lük yarışması 1’incisine 500 TL, Smaç yarışması 1’incisine de 500 TL ödül verilecek. Şimdiden turnuvamıza katılacak olan takımlara ve sporcularımıza başarılar diliyorum. Turnuvamızın centilmenlik içerisinde ve bir şenlik havasında geçmesini ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: STREETBALL HEYECANI BAŞLIYOR

TEKİRDAĞ ZAFER COŞKUSUNU BÜYÜŞEHİR’LE YAŞADI

BÜYÜKŞEHİRİN YAZ SPOR OKULLARINDA 830 ÇOCUK EĞİTİM GÖRECEK

KUMSAL SÖZÜNÜ TUTTU AKAY’A MADALYA İLE GELDİ

12 BRANŞTA DÜZENLENEN YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

ÇERKEZKÖY'DE YAZ SPOR OKULLARININ 10'UNCUSU BAŞLADI