Gündem

Gündem Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel`in ramazan ayı öncesinde fırınlara yaptığı denetim yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 117. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın manşetinde  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yükel`in fırın denetimi var...

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 117. sayısı yine dopdolu! Yaklaşan ramazan ayı öncesinde Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta ekipleri fırınları denetledi. Bu denetime Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bizzat katılarak esnafı hem pandemi hem de ramazan ayında dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda bizzat uyardı.  Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı bu haftada yazıların ara verdi.  Selma Vazo`da yeni röportajı ile her zamanki sayfasında okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit  Albez haftanın yazılarıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.



Anahtar Kelimeler:

CANDAN BAŞKAN: GENÇLER İÇİN VİTES YÜKSELTECEĞİZ

TEKİRDAĞ’DA GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI OPERASYONU

663. TARİHİ KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ’NE 832 PEHLİVAN KAYIT YAPTIRDI

TEKİRDAĞ’DA KAÇAK TÜTÜN OPERASYONU: 19 BİN DOLU MAKARON ELE GEÇİRİLDİ

TEKİRDAĞ 4’ÜNCÜ LAVANTA GÜNLERİ BAŞLIYOR