Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

71. SAYIMIZ ÇIKTI!

71. SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, bugün çıktı. Yeni sayımızda korona virüslü günlerde yaşanan son gelişmeler yine yer alıyor.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 71. sayısı her zamanki gibi cuma günü çıktı. Yeni sayımızın manşetinde Korona Virüs tedbirleriyle birlikte doğa da yaşanan iyileşmeye dikkat çekiyoruz. Kirliliği ile hep gündem olan ve uzun yıllardır temizlemesi için mücadele verilen Ergene nehri ve kollarından biri olan Çorlu Deresi`nde korona virüs tedbirlerinin etkisi görülmeye başlandı. 

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 71. sayısında yine dopdolu! Bu haftaki manşetimiz, dünyayı kasıp kavuran Korona Virüs (Covid 19) salgını kapsamında alınan tedbirlerin doğaya yansıması.  Namık Kemal Üniversitesi Çorlu Mühendiklik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Lokman Hakan Tecer, korona virüs kısıtlamalarının endüstriyel üretime yansıdığının bunun da atık su miktarlarında düşüşe neden olduğu ve böylece dere ve Ergene nehrinin de su kalitesine yansıdığını anlattı.

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla okurlarımızla buluşmaya devam ediyor. Trakya Flaş Haber`in yazarlarından Eylül Özbey ve Edanur Bursalı`nın son yazıları gazetenizde. Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez, yeni haftada yeni yazısıyla okurlarımızla buluştu.

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde...

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞKAN ÇETİN, ZELİHA MEHMET TUSÇUOĞLU ORTAOKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

BÜYÜKŞEHİRDEN, ÇOCUKLAR İÇİN OKULA UYUM ETKİNLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR'DEN SÜLEYMANPAŞA İÇİN MAVİ BAYRAK ATAĞI

ÇERKEZKÖY'DE DÜZENLENEN MUHTEŞEM FESTİVAL SONA ERDİ