Gündem

Gündem Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü öncesinde Türkiye`nin 7 bölgesinden yola çıkan Türk Bayrağı`nın Tekirdağ`daki teslim töreni yer alıyor...

Trakya Flaş Haber Gazetesi 112. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın manşetinde  18 Mart Çanakkale Zaferi`nin 106. yıl dönümünde Tekirdağ`dan Şehitler Abidesi için yola çıkan bayrağın teslim edilmesi yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 111. sayısı yine dopdolu! 18 Mart Çanakkale Zaferinin 106. yıl dönümünde Türkiye?nin 7 bölgesinden gelecek olan bayraklar Çanakkale Şehitler Abidesi`nde göndere çekilecek. Marmara Bölgesi`ni temsil eden bayrak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım tarafından gençlere teslim edilmesi manşetimizde yer aldı.Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı bu haftayı izinli geçirirken, Selma Vazo`da yeni röportajı ile her zamanki sayfasında okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.

 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler:

BAŞKAN VAHAP AKAY’DA HOŞGELDİN BEBEK ZİYARETİ

TEKİRDAĞ İTFAİYESİ SON 3 AYDA 3 BİN 485 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

ÇORLU’DA BİN 300 DÖNÜM ANIZ ALEV ALEV YANDI

TEKİRDAĞ’DA MİLLİ MAÇ COŞKUSU: BİNLERCE VATANDAŞ SAHİLE KURULAN DEV EKRANDAN MAÇI İZLEDİ

LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİNE 10 BİN LİRA ÖDÜL