Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI!

Trakya Flaş Haber Gazetesi`nin yeni sayısı, çıktı. Yeni sayımızın manşetinde, Çerkezköy`ün gözde semtlerinden Ambardere`deki yolların köstebek yuvasına dönmüş hali var.

Trakya Flaş Haber Gazetesi 109. sayısı her zamanki gününde çıktı. Bu haftaki sayımızın birinci sayfasında önemli haberler de yer aldı.

Trakya Flaş Haber Gazetesi, 109. sayısı yine dopdolu! Manşetimizde Çerkezköy`ün Ambardere mevkisindeki içler acısı yollar bulunuyor. Semt sakinleri, yolların çukurdan geçilmez hali karşısında belediye yetkililerinden kendilerini kurtarmasını istiyor. Köstebek yuvasına dönen yolları gündeme taşıdığımız bölge ayrıca okullarında çok olması nedeniyle ne bir kaldırım ne de doğru dürüst asfalt bulunmaması tepki çekiyor.  Detayları gazetenizde...

Trakya Flaş Haber yeni köşe yazılarıyla bu hafta bir kez daha okurlarımızla buluştu. Genç yazarımız Edanur Bursalı yeni yazısıyla her zamanki köşesinde... Selma Vazo`nun da yeni röportajı okurlarımızla buluştu.  Trakya Flaş Haber`in merakla takip edilen köşelerinden  Kara Kutu`da ise Genel Yayın Yönetmenimiz Abdulhamit Albez haftanın yazısıyla okurlarımızla buluştu. 

Başta Çerkezköy ve Kapaklı olmak üzere, Trakya Flaş Haber  tüm ilçelerde! Tekirdağ`daki gündem haberlerle okurlarımızla buluşan yeni sayımız bayilerde.

 

 



Anahtar Kelimeler:

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ