SOKAK MÜZİSYENLERİ ESNAFI COŞTURDU

SOKAK MÜZİSYENLERİ ESNAFI COŞTURDU

İstanbul’da ‘Sokak Müziği’ yapan Çerkezköylü müzisyenler hafta sonu kendi ilçelerinde esnafın içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı unuttururken, haftanın yorgunluğunu da attırdı.

Yoğunlukla İstanbul’da ‘Sokak müziği’ yapan Çerkezköylü müzisyenler esnafın da içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı unuttururken haftanın yorgunluğunu da seslendirdikleri birbirinden güzel şarkı ve türkülerle attırdı. 

Hafta sonu cumartesi günü Çerkezköy’de dinleyenlere stres attıran müzisyenler Beytullah Demirci ve Mesut Taş, sosyal medya için çekim yaparken, esnafın dikkatini çekti. Can kulağıyla Mesut Taş’ın gitarıyla çaldığı şarkı ve türküleri dinleyen esnaf, Beytullah Demirci’nin de dokunaklı sesine kulak kesildi. Esnafın ilgisi üzerine mini bir konser veren sokak müzisyenleri Beytullah Demirci ve Mesut Taş, esnafa ekonomik krizi unuttururken haftanın da yorgunluğunu attırdı. 

ÇERKEZKÖY’DE İZİN VERMİYORLAR

Çerkezköy’de Nar Sokak esnafına keyifli dakikalar yaşatan müzisyenler Beytullah Demirci ve Mesut Taş, “Çerkezköy’de yaşıyoruz ama İstanbul’da sokak müziği yapıyoruz. Hafta sonu olduğu için evimize geldik. Hafta içinde yine İstanbul’a gideceğiz. Birkaç kez Çerkezköy’de de sokakta çaldık ancak belediye izin vermiyor. Halbuki kimseye zararımız yok. Gençlerin sanatla ilgilenmesi onları kötü alışkanlıklardan uzak tutar. Biz de başta kendimiz olmak üzere gençlere sanatımızla örnek olmak istiyoruz.”dediler.

NAR SOKAK ESNAFINA MİNİ KONSER…

Atatürk Caddesi Nar Sokak esnafına ve çevreden gelip geçenlerin dinlediği mini bir konser veren genç müzisyenler Mesut Taş ve Beytullah Demirci, birbirinden güzel şarkı ve türkülerden örnekleri kadife sesleriyle sundular. Uzun hava ve hareketli eserlerle esnaftan bol bol alkış alan gençler, kendilerine ısmarlanan çaylarını da içtikten sonra ayrıldı.



Anahtar Kelimeler: SOKAK MÜZİSYENLERİ ESNAFI COŞTURDU

SOKAK MÜZİSYENLERİ ESNAFI COŞTURDU

BAŞKAN TAŞYASAN’DAN ÖZEL ÇOCUKLARA MORAL GECESİ

ÜNLÜ ŞARKICI KIRAÇ, KONSERİNE GİDERKEN KAYBOLDU

EMİR CAN İĞREK KONSERİ YAĞMUR NEDENİYLE İLERİ TARİHE ERTELENDİ

MEGAFONLA BİR ŞARKI SÖYLEYİP KONSERİNİ İPTAL ETTİ