SEÇİM ÖNCESİ VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

SEÇİM ÖNCESİ VERİLEN SÖZLER TUTULMADI

Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri, sokak düğünlerine isyan etti! Mahalleli, her gün her gün yapılan düğünlere son verilmesini istiyor.

Tekirdağ Çerkezköy`de bir grup vatandaş mahallelerinde yapılan ve gece geç saatlere kadar süren sokak düğünlerine isyan etti. Yıldırım Beyazıt mahallesinde bulunan vatandaşlar sokağa çıktı. Sokakta yapılan düğünler yüzünden gece dışarı çıkamadıkları söylediler.

ARTIK DÜĞÜN İSTEMİYORUZ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan sokak düğünlerine tepki göstermek için toplandı. Vatandaşlar, tek tek her gün yapılan düğünlerden şikayetlerini dile getirdi. "Normal bir düğün olsa hiçbir sözüm yok" diyen Gizem Kaya Ertuğ, şöyle devam etti: ?Fakat biraz zaman geçtikten sonra içkiye, küfüre, tacize her şeye gidebiliyor. Evin bahçesine içki şişelerini kırıp atıyorlar, çocuklarımız bu bahçede oyun oynuyorlar ve bu bir kere iki kere olan bir şey değil her zaman olan bir şey? diyerek dert yandı.

POLİS GELİYOR DURDURAMIYOR

"Saat 11 olduğu halde düğünler devam ediyor ve polis geliyor durduramıyor" diyen Emine Destebaşı, ise "Düğün esnasında içki içip bize küfürler ediyorlar. Seçim zamanında bizlere verilen düğün salonu sözünün tutulmasını istiyoruz. Bu durumdan bıktık artık, Belediye bir yer göstersin.? talebinde bulundu.

NAMAZ KILAMIYORUZ

Gürültüden dolayı namaz kılamadığını söyleyen Nurcan Balıkçı, "Akşam olduğunda gürültüden namaz kılamıyoruz. Düğünler yüzünden dışarı çıkamıyoruz."diye konuştu.

BELEDİYE YARDIMCI OLMADI

Mahalle sakini olarak sokakta düğün yapılmasına karşı olduğunu söyleyen Şener Şen, "İşe gidecek insanlar düğünler yüzünden uyuyamıyor. Belediyeye toplanıp dilekçe vermemize rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı."dedi. Sokakta yapılan düğünlerin yasaklanması gerektiği dile getiren Tugay İçer ise her gün düğün olduğunu belirterek, diğer vatandaşlar gibi bu düğünlerde içki içildiğini, küfür edildiğini ve kavga edildiğini söyledi. İçer, "Bu durum yüzünden evimi satıp gideceğim." dedi.