Tekirdağ

Tekirdağ Haberleri

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tekirdağ Çerkezköy'de bu sabah saat 02.03 sıralarında fabrika deposunda çıkan büyük çaplı yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Çerkezköy'de Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren parfüm fabrikasında çıkan yangın 3 saati aşkın bir süre devam etti. İtfaiye ekipleri alevlerle başa çıkmak için tüm imkanları seferber etti. Saatler süren depo yangını sonrasında soğutma çalışmaları devam ediyor.

Tekirdağ Çerkezköy'de bu sabah saat 02.03 sıralarında parfüm fabrikasının deposunda çıkan büyük çaplı yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangına Tekirdağ’ın çok sayıda ilçesinden itfaiye ekipleri de destek için gönderilirken, itfaiye erleri metrelerce yükselerek fabrika deposunu ve gökyüzünü saran yangını söndürmek için var gücüyle çalışarak zararı en aza indirmeye gayret etti. Yangının meydana geldiği alanda ise gökyüzü adeta turuncu renge büründü. Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin'in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Çetin Group'a ait Atak Farma Kozmetik fabrikasının deposu olarak kullanılan eski Halley Duvar Kağıtları'na ait olan fabrikanın depo alanındaki yangın can kaybı yaşanmadan kontrol altına alındı.



Anahtar Kelimeler: SOĞUTMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KALDIRIM İŞGALİ YAPAN ESNAF UYARILDI

OTLUK ALANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

MALKARA’DA HORTUM DEHŞETİ: KAMP ALANI YERLE BİR OLDU

TEKİRDAĞ’DA 14 YIL KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN CİNAYET ZANLISI YAKALANDI

TEKİRDAĞ’DA KABOTAJ BAYRAMI YELKEN YARIŞLARI DÜZENLENDİ