TAZE GIDA SATIŞI YAPAN İŞLETMELERDE DENETİMLER SÜRÜYOR

TAZE GIDA SATIŞI YAPAN İŞLETMELERDE DENETİMLER SÜRÜYOR

Süleymanpaşa Belediyesi Korona Virüsü nedeniyle taze gıda satışı yapan işletmelere göz açtırmıyor. Denetimleri sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi, salgın tedbirlerine aykırı hareket edenlere ceza kesiyor.

Korona Virüsü (COVID 19) salgını ile mücadelede etkin çalışmalar gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi, paketli taze gıda (yaş sebze-meyve) satışı yapan işletmelerde denetimlere devam ediyor. Süleymanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ile birlikte, ilçe sınırları içerisinde bulunan marketlerde denetim gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kusurlu ürün satan işletmelere idari işlem uyguladı.

TAZE GIDA DENETİMLERİNDE TAVİZ YOK

Salgın tedbirleri kapsamında, yaş meyve-sebze satışlarının paketli olarak yapılmasının zorunlu hale getirilmesinin ardından bu ürünlerin satışını gerçekleştiren market ve manavlarda denetimlerini arttırarak sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Jandarma, Emniyet ve Tarım Müdürlükleri ile birlikte taze ürünlerin satışını yapan işletmelerde gerçekleştirdiği denetimlerde titizlikten taviz vermiyor. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtilirken, taze gıda satışında genelgelere aykırı satış yapanların Türk Ceza Kanunu hükümlerine göre yaptırıma uğrayacaklarının altı çizilerek işletmeler uyarıldı.



Anahtar Kelimeler:
Yorum Yazın

YÜCEER'DEN ÇERKEZKÖY'DE ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI’NA ZİYARET

MURATLI’DA ÖRNEK DAVRANIŞ: PARKTA BULDUĞU ÇANTAYI ZABITAYA TESLİM ETTİ

KAPAKLI’DA "ŞEFİK ŞAHİN TAZİYE EVİ" HİZMETE AÇILDI

TEKİRDAĞ’DA ÇÖPE ATILAN CÜZDAN BELEDİYENİN TİTİZ ÇALIŞMASIYLA BULUNDU

TEKİRDAĞ’DA GANOS DAĞI’NDA YABAN HAYATI FOTOKAPANA YANSIDI