Tarih: 06.03.2021 13:11

TEKİRDAĞ İL EMNİYET MÜDÜRÜ`NDEN KOZUVA`YA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva`yı ziyaret etti. Ziyaretin ardından İl Emniyet Müdürlüğü`nün web sitesinden yapılan açıklamada, geçen hafta içerisinde çıkan haberlere ilişkin açıklamaya yer verildi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ERDUĞAN BAŞKAN KOZUVA`YA PLAKET VERDİ

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi: "Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile İl Emniyet Müdürlüğümüz arasındaki araç tahsisi konulu protokol kapsamındaki haberlerle ilgili açıklama yapılması lüzumu hasıl olmuştur. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü olarak, başta Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız olmak üzere tüm Ticaret ve Sanayi Odalarımız, tüm STK?larımız, Belediyelerimiz ve diğer paydaşlarımız ile koordineli bir şekilde, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir. İlgili haberde geçen araç tahsisi konusu ile ilgili yapılan yorumların bir yanlış anlamadan ibaret olduğu, ÇTSO ile İl Emniyet Müdürlüğümüz arasında da ilişkilerimizin tam bir koordinasyon içerisinde devam ettiği bilinmelidir. ÇTSO tarafından, halkımızın huzurunu korumaya yönelik çalışmalarımızla ilgili yapılan birçok farklı alandaki destek ve eşgüdüm her zamanki şekilde devam etmektedir. İl Emniyet Müdürümüz sayın Mehmet Erduğan,  Süleyman Kozuva? ya Emniyet Müdürlüğümüze yapmış olduğu katkılardan dolayı şükranlarını iletti ve plaket takdim etti. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasıyla son buldu."

KOZUVA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Bu arada geçen hafta bazı gazetelerde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tahsis edilen araçların geri çekildiği yazılmış, bunun üzerine Oda Başkanı Kozuva açıklama yaparak, bu ay sonunda kiralama süreleri bitmesi nedeniyle araçların geri alındığı belirtilerek, yerine yenilerinin, daha iyilerinin yapılacağını söylemişti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —