Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

SİZ HAYAL EDİN KISMET GELİNLİK GERÇEKLEŞTİRSİN

SİZ HAYAL EDİN KISMET GELİNLİK  GERÇEKLEŞTİRSİN

Hayalinizdeki gelinliği anlatın., Kısmet Gelinlik hayalinizi gerçekleştirsin. Düğününüzde prensesler gibi dolaşın...

Pandemi (Korona Virüs salgını) nedeniyle hayatımızın her alanını olduğu gibi düğünleri de uzun süre etkiledi. Bir yılı aşkın süre yapılamayan düğünler bu yaz adeta patladı.

Yoğun geçen sezonun ardından Çerkezköy'de hizmet veren Kısmet Gelinlik işletmecisi Dilek Akkoyun'da, pandemi sonrası bugüne kadar görülmedik şekilde düğünlerde artış kaydetildiğini belirtti. Akkoyun, düğünlerdeki artış işlerine yansıdığını ancak bir o kadar da müşterilerinin hayallerini süslemek için verdikleri emeğin arttığını belirtti. Pandemi tedbirleri dolayısıyla ertelenen düğünler nedeniyle bu sene gelinlik satışlarına rağbetin artığını belirten Atatürk Caddesi'nde hizmet veren Kısmet Gelinlik sahibi Alkoyun; “Bu yaz çok yoğunluk yaşadık. Pandemi sonrası başlanan düğünler sebebiyle gelinliklere inanılmaz talepler oluştu.” dedi.

GELİNLER HAYAL EDİYOR BİZ DİKİYORUZ

Yıllardır Çerkezköy’de genç kızların hayalini süsleyen gelinlik mağazası işleten Dilek Akkoyun, “Gelinlik seçiminde ön planda tutacağınız, havalı ya da trend olanlar değil de fiziğinize uygun olmasında fayda var.” dedi. Genç kızların hayallerindeki gelinliği tasarlayıp, diktiklerini belirten Akkoyun, "Gelinlerin aradığı son tasarım modeller olduğu gibi, atölyemiz olması nedeniyle de hayal ettiklerini de tasarlayıp, dikebiliyoruz. Bu bizim için bir avantaj olurken, gelinlerimizde memmun kalıyor."diye konuştu.



ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ