SİAD’DAN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI OSMAN YAMAN’A TAM DESTEK

SİAD’DAN BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLİ ADAYI OSMAN YAMAN’A TAM DESTEK

Sinoplu İşadamları Derneği Genel Başkanı Turgay Öztürk, 14 Mayıs Genel Seçimleri’nde Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman’a destek vereceklerini açıkladı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala SİAD (Sinoplu Sanayici ve İşadamları Derneği) Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman’a destek açıklaması geldi. Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman’ın ziyaret ettiği SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, tam destek açıklamasında bulunurken, Trakya’daki tüm hemşerilerine ve işadamlarına da çağrıda bulunarak, Osman Yaman’a oylarını vermelerini istedi.

TURGAY ÖZTÜRK: HEMŞERİMİZİN YANINDAYIZ

Seçimlerin vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulunan SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk’ten Tekirdağ Bağımsız Milletvekili Adayı Osman Yaman’a destek açıklamasında bulundu. SİAD Genel Başkanı Öztürk, açıklamasında, “Çok değerli hemşerimiz sayın Osman Yaman beyefendi, Tekirdağ’da aynı probleme maruz kalmış. Çok çok müstesna iş adamlarımızdan bir tanesi. Yine yıllarca parti teşkilatlarında hizmet vermesine rağmen, ne yazık ki Sinopluların Tekirdağ’da da geri kaldığını görüyoruz. Bizler Sinoplu iş adamları olarak, şahsen ben Turgay Öztürk olarak Tekirdağ’da hem bir medeni cesaret örneği gösteren hem de gerçekten Sinopluların geri bırakıldığını Türk siyasetine ispat eden değerli iş adamımız Sinoplu Osman Yaman’ı canı gönülden destekliyorum. Bu anlamda Edirne’de, Tekirdağ’da Çorlu’da yaşayan tüm Sinoplu iş adamlarımızın, tüm hemşerilerimizin değerli iş adamımız Osman Yaman’a destek vermeye davet ediyorum. Bu seçimden sonra ben inanıyorum ki, inşallah Sinoplu’nun gücünü tüm partilerde, genel başkanlarda anlayacak. İnşallah bu seçimlerden sonra Sinopluların birlik olduğunu, siyasi platforma olduğunu siyasi partilerde, liderleri de anlayacak. Birbirimizin ellerini sıkarak, Sinoplulara bir şans vererek bu seçimi kazanacağız.” dedi.

SİAD Başkanı Turgay Öztürk’ün bu büyük desteğine teşekkür eden Milletvekili Adayı Osman Yaman, “İnşallah biz de bağımsız milletvekili olarak çıkarak, Tekirdağ’dan milletvekili seçilerek, hemşerilerimizin sesini Meclis’te bangır bangır duyuracağız.” dedi.