Tarih: 06.07.2022 13:48

SEYİDOĞLU BAKLAVALARI'NIN 32. ŞUBESİ ÇERKEZKÖY’DE AÇILDI

Facebook Twitter Linked-in

Seyidoğlu Baklavaları'nın 32. Şubesi bugün Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın katılımıyla Çerkezköy'de hizmete girdi.

Tayfun Çelik ve Gülşah Çelik'in işletmeciliğini yaptığı Seyidoğlu Baklavaları Çerkezköy Şubesi'nin açılışı yapıldı. Açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram , AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, Çerkezköy Müftüsü İdris Çatmakaş ve çok sayıda davetli katıldı.

BAŞKAN ALBAYRAK AÇILIŞ KONUŞMASI YAPTI

Açılışta kısa bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Değerli Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı, değerli Müftüm, siyasi partilerin değerli temsilcileri, Çelik Ailesi'nin değerli dostları, saygıdeğer Çerkezköylüler ve katılımcılar. Yazılı görsel ve internet medya temsilcileri. Böyle güzel bir günde Seyidoğlu Baklavaları'nın 32. Şubesi'nin açılışında sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. Sizleri Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Değerli katılımcılar, Çerkezköy Tekirdağ'ın 11 İlçesi içerisinde önemli bir yeri olan ilçemizdir. Nüfusu da her sene 10 bin civarında artarak bugün 196 bin nüfusa gelmiş bulunmaktadır ve sadece Kızılpınar'ımızın 61 bin nüfusu bulunduğunu söylemek isterim. Bu bölgede bu tarz ihtiyaçlara bu tür ticarethanelere ve bu tarz uğraşı alanlarına ihtiyaç var. Dün sevgili Şaban Kardeşim bana telefon açınca, böyle bir açılış var deyince ben de kendime bunu görev bildim. Tüm programımı iptal edip, siz değerli Çerkezköy'lülerle buluşmak için bu açılışa geldim." dedi.

BİRBİRİMİZİ ÖZLEMİŞİZ

Başkan Albayrak konuşmasını şöyle tamamladı: "Özlemişiz hakikaten birbirimizi bundan sonra inşallah daha sık görüşürüz. Bugün buraya geldik ve bütün dostlarımızı gördük sağ olsunlar. Ben bu girişimci aileye hayırlı olsun diyorum bol kazanç diliyorum. Ama benim bir özelliğim var açılışını yaptığım yerlerin manevi propagandacısı oluyorum. Bugün Seyidoğlu Baklavaları'nın manevi propagandacısı olarak işletmemize hayırlı olsun diyor ve bol kazançlar diliyorum. Hepinize sağlıklı güzel günler diliyorum." 

DUALARLA AÇILDI

Daha sonra, Çerkezköy Müftüsü Çatmakaş, yaptırdığı duanın ardından Seyidoğlu Baklavaları'nın 32, Şubesi protokol üyelerinin kurdele kesmesiyle birlikte açıldı. açılışın ardından işletmeciler, Tayfun Çelik ve Gülşah Çelik davetlilerle yakından ilgilenerek, çeşitli ikramlarda bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —