ÖĞRENCİLERİ KARNE GÜNÜ YALNIZ BIRAKMADILAR

ÖĞRENCİLERİ KARNE GÜNÜ YALNIZ BIRAKMADILAR

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nin hayırseverleri Ahmet Çetin ve eşi Seval Çetin bugün düzenlenen karne töreninde okul öğrencilerini yalnız bırakmadı, tebrik etti.

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde düzenlenen törenle öğrenciler karnelerini aldı. Karne törenine okulun hayırseverleri  Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ve eşi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin de katılarak öğrencileri tebrik etti.

HER ZAMAN YANININZDAYIZ

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi`nde sömstr öncesi öğrenciler karne aldı. 356 öğrencinin karne aldığı okuldaki törene katılan hayırsever Ahmet Çetin, "Siz seçilmişsiniz, sizler birer pırlantasınız. Bu pırlantaları işlemekte buradaki öğretmenlerin ve müdürün zaten işi. Onu da çok iyi bildiklerine inanıyorum. Değerli öğrenciler zaman çok önemlidir. Kesinlikle ve kesinlikle öldürülecek bir şey değildir. Asla geri gelmez. Eğer buradaysanız zamanı çok iyi değerlendirdiğinize de inanıyorum. Her ne kadar zekiyseniz de sizlerin çalışkan olduğunuza da inanıyorum. Ulu önder Atatürk`ün açtığı yolda siz zeki ve çalışkan öğrencilerin sayesinde yürüyeceğiz. Başarı devam eden yolculuktur. Bu yolculukta sizlere yol gösterenlere de itimat edin. Bizler hayırsever olarak sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız. Çünkü bunun kat be kat fazlasını sizlerin bu ülke için yapacağınıza inanıyorum. Ara dönemi en iyi şeklide değerlendireceğinizi biliyorum ve sizlere ikinci dönemde de başarılar diliyorum:"diye konuştu.

ONUR BELGESİ`NE ÇOK ÖNEM VERİN

Ahmet Çetin`in ardından konuşan hayırsever Seval Çetin de öğrenciler, "Okulu kurarken hayallerimiz vardı. Bugün o hayallerimizin başladığını gördüm. Eğitimin bir bütün olduğunu gördüğüm bir okul gördüm. Teşekkür takdir alan öğrenciler gördüm. Bir de `Onur belgesi`  var. Bence hayatın en kıymetli belgesi. Onlara çok önem vermelisiniz. Ve bu onur belgelerini almanız için biz de Ahmet Bey ile birlikte size her türlü katkıda bulunmaya hazırız. Başarılarınızın daim olmasını istiyorum. Hepinizi çok öpüyorum. Başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler:

ÇOCUKLAR, BÜYÜKŞEHİR’İN PATİ FEST ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

BÜYÜKŞEHİR, ÇOCUKLARA HAYVAN SEVGİSİ AŞILIYOR

EMEKLİ MAAŞINI ATM’DE UNUTTU

TEKİRDAĞ’DA PLATONİK AŞK DEHŞETİ: 1 ÖLÜ, BİRİ POLİS 4 YARALI

POLİS EKİPLERİNCE ÖĞRENCİLERE NARKO GENÇLİK EĞİTİMİ