Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ`NDEN CAN DOSTLARA MAMA

SEVAL  AHMET ÇETİN FEN LİSESİ`NDEN CAN DOSTLARA MAMA

Geçtiğimiz günlerde sokak hayvanları için anlamlı bir projeyi hayata geçiren Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi e Twinning Proje Grubu öğrencileri elde ettikleri mamaları Çerkezköylü hayvanseverlere teslim etti.

Çerkezköy Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi  e Twinning  Grubu öğrencileri sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunmak için başlattıkları proje kapsamında topladıkları mamaları hayvanseverlere teslim etti.

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi  koordinatör okul olarak katıldığı  `Today or mayday` isimli e Twinning projesi kapsamında , iklim değişikliğine  ve sürdürülebilir materyal ve enerji kaynaklarına dikkat çekmek için yürüttüğü proje ile sokak hayvanlarına da el attı. Proje rehber öğretmeni  Özge Fatma Sözcü öncülüğünde 11 kişilik öğrenci ekibi ile yürütülen proje kapsamında sokak hayvanları için mama karşılığı üzerinde proje ismi yazılı olan kalemler dağıtılıp ve proje hakkında bilgilendirici bir pano hazırlandı.  Bu çalışma ile elde edilen mamalar sokak hayvanlarına verilmek üzere Çerkezköy`de hayvanseverlere teslim edildi.

Mamaları teslim alan hayvanseverler, "Saygı değer hocalarımız ve geleceğin parlak fikirleri yolunuz ve kalp gözünüz her daim açık olsun."diyerek teşekkür etti.

 



Anahtar Kelimeler:

BÜYÜKYONCALI’DA ÇİBÖREK ŞENLİĞİ COŞKUSU

ÇOSB ANAOKUL ÖZELLEŞTİRİLDİ

ÇERKEZKÖY LGS'DE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 1'LİK DİLİME 5 ÖĞRENCİ SOKTU

ÇERKEZKÖY’DE MİLLİ EĞİTİM’E 52 ATAMA YAPILDI

YENİ SAYIMIZ ÇIKTI