Tarih: 25.02.2021 11:42

ZEKA OYUNLARI BÖLGE SINAVINI DA GEÇTİLER

Facebook Twitter Linked-in

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi öğrencileri 23 Ocak 2021 tarihinde yapılan Bölge Finalleri Sınavı`nı da başarıyla geçerek Türkiye Finalleri Sınavı`na katılmaya hak kazandı.

BÖLGE SINAVINI GEÇTİLER

Tekirdağ`da  9-10-11 ve 12. sınıf düzeylerinde il birincisi olan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi 23 Ocak 2021 tarihinde yapılan Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Bölge Finalleri Sınavı`nda 11. Ve 12.sınıflarda Türkiye Finalleri Sınavı`na katılmaya hak kazandı. Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi, 11. sınıflarda Marmara Bölgesi 23`üncüsü, 12. sınıflarda ise Marmara Bölgesi 8`incisi oldu.

TÜRKİYE SINAVLARINA HAZIRLANIYORLAR

Matematik zümre öğretmenlerinden Bilgin Canbolat ve Hasan Keskin tarafından yarışmaya hazırlanan takımın 20 Mart 2021 tarihinde yapılacak Türkiye Finalleri Sınavı`na da  iddialı bir şekilde hazırlandığını bildiren Okul Müdürü Fahrettin Karaman, öğrencilerinden burada da başarı beklediğini kaydetti.

Bu arada, Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası Millî Eğitim Bakanlığı`nın izni ve TÜBİTAK`ın destekleri ile düzenlendiği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —